Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paříž 2018 živě: Ještě jedno randíčko s krásnou Kiou Proceed!

Stanislav Kolman
Diskuze (8)
S tímto autem už jsme vás sice seznámili při jeho oficiálním představení v Barceloně, ale líbí se nám tak moc, že jsme jej na pařížském výstavišti nemohli nenavštívit.

Atraktivní shooting brake Kia Proceed se nám poprvé představil v polovině září na prezentaci v Barceloně, ještě předtím jsme vám přinesli veškeré oficiální informace. Nový Ceed se sice nabízí coby hatchback a kombi, automobilka se však nechtěla názvu Proceed vzdát a dala jej právě této novince se stylovější zádí. Není to však jen o pohlednějším víku zavazadelníku, kromě kapoty a předních blatníků nezůstal kámen na kameni.

A protože se nám auto fakt moc líbí, věnovali jsme mu pozornost i na pařížském výstavišti. Podívat se tak můžete, jak je na tom s místem vzadu či zavazadlovým prostorem. No řekněte sami, nevypadá to auto prostě parádně?

Proceed má architekturu K2 jako kombík, ale dostal jiné nastavení tlumičů a pružin v návaznosti na kabinu posunutou více dozadu. A pokud vás zajímá, jestli dobře také jezdí, musíte si počkat na lednové mezinárodní jízdy, na kterých samozřejmě nebudeme chybět!

Stanislav Kolman
Diskuze (8)
Avatar - kaa
4. 10. 2018 17:05
Re: hezká
Ta moda tabletů na palubovce mi také pije krev. Ovšem vrchol ošklivosti jsou přístrojovky u nových MB.
4. 10. 2018 14:45
hezká
Opravdu hezký auto, neřekl bych že dokonalý, ale hezky. Určitě hezčí než mercedes CLA. Někde na úrovni Seatu Leon ST. Ještě trochu vylepšit interiér a bude koupěschopný auto. Zatím ale zejména ten tablet uprostřed a ovládání klimatizace jsou strašný.
Avatar - iudex
4. 10. 2018 08:57
Re: Krásnou Kiou?
Mne sa to páči tak moc, že o tom reálne uvažujem ako o budúcom rodinnom aute. Síce primárne mám v hľadáčiku liftback strednej triedy, ale tento shooting brake vyzerá parádne, hlavne v tej červenej na 18kach a s 204k motorom to môže byť aj pekne dynamické zvezenie. Pre mňa reálna alternatíva napr. k Insignii GS 1,6t. Uvidíme ale, ako to bude jazdiť (a ako v Kii navýšia cenu, je mi jasné, že vybavená GT so 150 kW motorom nebude pod 20t a tej strednej triede sa asi aj cenovo dorovná).
3. 10. 2018 21:15
Re: Krásnou Kiou?
Bez si sednout do Skodovky, aby ses uklidnil ;-)
Avatar - zaplosak
3. 10. 2018 19:55
Re: Krásnou Kiou?
kdybych si dělal srandu napíšu:
Přijde cikán na úřad práce a říká: Dobrý den jsem cikán, nebyl jsem nikdy trestaný, nejsem potetovaný, jsem české národnosti a mám velkou chuť pracovat. Máte nějakou práci? Ano, máme, 40.000 měsíčně, sekretářka a auto. A cikán říká: vy si ze mě děláte srandu!? No, ale vy jste s tím začal…

I mě se líbí, navíc už 5 let ceeda sw mám tak vím že je i kvalitní... ;-)