Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bugatti už přijímá objednávky na Chiron

Michal Fokt
Diskuze (0)
Jeden z klientů značky Bugatti prozradil, že na osobní obchodní schůzce se zástupci automobilky závazně objednal připravovaný nový supersport Chiron.

Bugatti sice ještě před veřejností úzkostlivě tají všechny informace, týkající se nástupce modelu Veyron, nicméně se zdá, že jsou mezi námi tací, kteří o autě ví (o dost) víc než my ostatní, média nevyjímaje. Dokonce tolik, že už teď sepisují objednávky. Podnikatel a vlastník obrovských komerčních nemovitostí Manny Khoshbin totiž na svém instagramovém profilu zveřejnil fotografii ze schůzky se zástupci automobilky Bugatti, jejímž cílem nebylo nic menšího, než (zatím virtuální) seznámení s novým modelem značky, supersportem Chiron.

Khoshbin prozradil, že nový vůz, nahrazující typ Veyron, má kompletně nový design, aniž by ovšem blíže specifikoval podobnost například s Bugatti Vision Gran Turismo a zdá se také, že jméno Chiron je opravdu oficiální. Manny tak zřejmě patří do první vlny "desítek klientů", kteří podle nedávných informací již nyní vůz objednali, složili zálohu a momentálně se věnují specifikování svých individuálních požadavků. Manny Khoshbin má kromě Veyronu v garáži mimo jiné i McLaren P1 a byl to právě on, kdo před časem jako první oznámil světu, že McLaren chystá dvacetikusovou sérii celokarbonových P1.

Proslýchá se, že Bugatti Chiron vznikne v pětisetkusové sérii, což je o padesát více, než bylo všech variant Veyronů. Předchůdce bude vedle novinky navíc působit asi trochu jako "socka", Chiron by totiž mohl být zhruba o milion dolarů dražší.

Michal Fokt
Diskuze (0)