Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BusStore je továrním specialistou na ojeté autobusy Mercedes-Benz a Setra

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Daimler Buses pokročil dál v rozvoji obchodu s použitými vozy a zkonsolidoval jej pod jednotnou evropskou obchodní značku BusStore.

Značka BusStore zastřešuje prodej prověřených použitých autobusů značek Mercedes-Benz a Setra v rámci Evropy. V současnosti se řadí k předním evropským dodavatelům použitých autobusů s ročním obratem okolo 2000 vozidel.

BusStore má celkem 14 zastoupení v západní a střední Evropě a jedno z nich je i v Praze. Všechna jsou rozmístěna v blízkosti významných servisních středisek Omniplus a tvoří jednotnou evropskou síť.

Zastoupení značky BusStore jsou napojena jedno na druhé a nabízejí široký výběr použitých autobusů Mercedes-Benz a Setra, ale i dalších oblíbených značek. Sortiment zahrnuje zájezdové autobusy, meziměstské autobusy, městské autobusy i minibusy.

Všechny autobusy, které BusStore zařadí do své nabídky jsou řádně testovány a zákazníkům je nabízena rozsáhlá škála služeb včetně možnosti zpětného odkupu. Nabízená vozidla jsou navíc rozdělena do tří kategorií – zlaté, stříbrné a bronzové.

Do zlaté kategorie jsou umístěny pouze autobusy Mercedes-Benz a Setra s kompletní servisní historií, které jsou maximálně tříleté a nemají najeto více než 300.000 km. Ve stříbrné kategorii již mohou být vozidla všech značek se stářím do šesti let a nájezdem maximálně 500.000 km. V bronzové kategorii jsou pak autobusy bez omezení, které odpovídají platným předpisům a projdou technickou kontrolou. Všechny autobusy bez ohledu na kategorii jsou samozřejmě nabízeny důkladně vyčištěné.

Všechny použité autobusy nabízené k prodeji v kterémkoliv zastoupení BusStore mají profil na webových stránkách společnosti, díky nimž si mohou zákazníci udělat dokonalý přehled o jejich nabídce.

Největší prodejní místo BusStore je v německém Neu-Ulmu, kde je krytý výstavní prostor pro 70 použitých autobusů a dalších 150 vozidel je umístěno na venkovní ploše.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
2. 3. 2014 11:23
Hm...
Tak použité, či používané autobusy? Ten prvý výraz mi príde dosť nepatričný... Podľa neho sú autobusy MB jednorázovky a použité sa predávajú de facto ako odpad...