Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dacia a Formule 1? Možná už příští rok!

Aleš Jungmann
Diskuze (34)
Zní to bláznivě, ale rumunský výrobce levných aut se možná zapojí do kolotoče Formule 1.

Ano, souhlasím, je to sice trochu divoká spekulace, nicméně poslouchejte dobře: bývalý šéf stájí HRT a Force India, Colin Kolles, usiluje o místo v paddocku pro zatím blíže neurčený tým. Cílem je rok 2015 a podle informací francouzského Caradisiacu mají za Kollesem stát blíže nespecifikované „Rumunské entity“, jejichž cílem je propagovat tuto zem a její obchodníky.

Tak a teď se zamyslete: také vám z toho vychází Dacia? Samozřejmě, může to být jinak, nicméně výrobce aut s velkým potenciálem by to asi měl být spíš než třeba energetický gigant Romgaz.

Dacia by navíc nemusela vynaložit ani příliš mnoho finančních prostředků, jak známo je „dcerou“ Renaultu, který má s formulemi přebohaté zkušenosti a jeho motory jsou na absolutní špičce. Je to sice střelba naslepo, ale... tak nějak si říkám, že by to mohlo dopadnout.

Aleš Jungmann
Diskuze (34)
Avatar - peter_ko
20. 1. 2014 22:42
podľa mojich informácií...
to bude OLCIT
20. 1. 2014 22:28
Re: Propagace
no stejně jako, Mercedes, Renault či Ferari. I když F možná něco použije.
Avatar - Stefič
20. 1. 2014 21:59
Re: bezpečnost
ta zase perlíš... Renault a F1 ti nic neříká? Vazba Renault a Dacia ti také nic neříká? Motory pro Red Bull a Renault ti opět nic neříká?
Já bych ti doporučil o F1 něco nastudovat a pak sem psát ty svoje nesmysly
20. 1. 2014 20:31
Re: Propagace
Jelikož jsem Fanda Motorsportu tak se mi u každé značky která se v něm objevuje ihned vybaví odvětví ve kterém se účastní. U BMW jak VTCC tak i Formule, u Hondy Formule, MS Motocyklů a VTCC.... a můžeme pokračovat.
20. 1. 2014 20:22
Re: Propagace
Přečti si i mou druhou reakci - vůbec nepochybuju, že je toto účinný způsob reklamy, záleží ale na druhu motorsportu. Ostatně když vidíš Jag, BMW nebo Hondu, vidíš za nimi formuli? Když ale vidíš Imprezu, rallye se ti vybaví hned, co? A to je ono, ne každá reklama se jako reklama chytí.