Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Doplňky Mopar pro pick-upy Ram 1500

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Nejmenší řada pick-upů značky Ram se pro modelový rok 2013 dočkala modernizace, na kterou navazuje rozsáhlá nabídka příslušenství od divize Mopar.

Více než sedmdesátiletou historii má za sebou divize Mopar (MOtor PARts), která je specialistou na vývoj a výrobu nejrůznějších doplňků pro vozy od Chrysler Group.

Ve své nabídce má Mopar v současnosti téměř 300 tisíc různých originálních dílů pro automobily značek Chrysler, Dodge, Jeep, Ram a nyní i Fiat. Mopar například jako první do světa automobilů uvedl technologii Wi-Fi, kdy se z vašeho vozu může stát mobilní přístupový bod, linku péče o zákazníka spojenou s danou značkou aktivní sedm dní v týdnu či jako první nabídl automobilové informační aplikace pro chytré telefony.

Pro řadu modernizovaných pick-upů Ram 1500 si Mopar pro modelový rok 2013 připravil nový katalog s více než třemi stovkami dílů a příslušenství. Jejich prostřednictvím lze upravit vzhled, výkony pohonných jednotek, podvozky a nechybí ani řada prvků, které zvýší užitnou hodnotu pick-upů při pracovním nasazení.

Podle materiálů divize Mopar a jejích zástupců si majitelé pick-upů značky Ram velmi rádi upravují své vozy za využití značkových doplňků. V případě příslušenství od divize Mopar utrácejí majitelé pick-upů okolo 500 amerických dolarů (přibližně 10.000 Kč) a více.

Nový katalog nabízí doplňky v cenách od 12 do 3.311 amerických dolarů (zhruba 240 až 65.000 Kč). Majitelé pick-upů Ram 1500 v provedení pro modelový rok 2013 mohou vybírat od drobností v podobě polepů na karoserii přes ochranné rámy a nové karosářské díly až po sady zlepšujících výkon motoru nebo nastavení podvozku.

Samostatnou kapitolou jsou doplňky pro ložnou plochu. Zde jsou k dispozici různé druhy vnitřního obložení korby, přídavné boxy na uložení drobností, zádržné systémy a množství různých krytů, chránících náklad před nepřízní počasí i zvědavými pohledy.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Avatar - Barrichello
26. 11. 2012 08:55
V tom sou ameriky
super, existuje na to bohatý katalog origo příslušeství a ještě celá řada neorigo příslušenství a doplnků, takže si každej najde co se mu líbí a není problém dostat z vozu i větší výkon :yes: :yes: :yes: