Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford F-250 Super Duty může vypadat i jako monstrum z komiksu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Pick-up F-Series značky Ford lze upravovat nejrůznějšími způsoby. Tento konkrétní exemplář F-250 dokazuje, že možnosti jsou prakticky neomezené a přitom stále může legálně na silnice.

Ford F-250 představuje vstupní bránu do světa velkých pick-upů F-Series Super Duty, což ovšem neznamená, že se jedná o nějaké nedochůdče, ale naopak o poměrně impozantní stroj.

Společnost EVS Motors se sídlem v texaském Houstonu si právě model F-250 vybrala jako vhodný základ pro svou kreaci. Výsledkem je jen těžko přehlédnutelné černé monstrum, které působí dojmem, že vzniklo jako rekvizita pro natáčení nového snímku o hrdinech s nadlidskými schopnostmi.

Výchozím bodem úprav se stal Ford F-250 aktuální generace v provedení Platinum, jehož karoserie je ozdobena komponenty z produkce společnosti Fab Four. Ta dodala agresivně tvarovaný přední nárazník, který je v jednom kuse s maskou chladiče a nese označení Grumper. Za tímto dílem se ukrývá elektrický naviják.

Z nabídky společnosti Fab Four pochází i nástavce, rozšiřující blatníky a ochranný rám kolem čelního skla, který je pojmenován Vicowl a nese přídavná světla. K úpravám karoserie pak patří i nezbytný ochranný rám nad korbou a nový přední nárazník.

Součástí úprav velkého pick-upu se staly i nové komponenty podvozku, zvyšující jeho světlou výšku. Třešničkou na tomto dortu jsou pak 24palcová kola Terra Quadrato-T z produkce společnosti Forgiato. Výsledný komplet pak působí náležitě zlověstným dojmem.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
21. 8. 2018 16:07
Z Komiksu?
Z komiksu? Me to přijde jako nějaké auto z postapokaliptického světa >:D