Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford SAV jde do výroby

Libor Zezulka
Diskuze (26)
Koncept Ford SAV prezentovaný na autosalonu v Ženevě letos v březnu se dočká sériové produkce. Výstavní premiéra proběhne v Ženevě v roce 2006.

Koncept Ford SAV prezentovaný na autosalonu v Ženevě letos v březnu se dočká sériové produkce. Výstavní premiéra proběhne v Ženevě v roce 2006.

Studie Ford SAV představená na autosalonu v Ženevě letos v březnu nezůstane pouze studií. Ford se rozhodl uvést křížence kombi a MPV do sériové produkce a zaplnit těsný prostor mezi modely Mondeo a Galaxy (původně měla novinka zatím neznámého jména galaxy nahradit). Výrobou nového Fordu bude pověřen závod v belgickém Genku, premiéra sériového vozu proběhne na autosalonu v Ženevě příští rok.

Libor Zezulka
Diskuze (26)
29. 6. 2005 22:29
Re: KAČER
Sharan a spol byly ve své době velké pecky. Pajo, já jsem opravdu přesvědčen o kvalitě Touranu. Já v této třídě vyžaduji určitou strohost, funkčnost tvarů, žádné kudrlinky... a tohle dokonale naplňuje Touran. Žádné trapné pokusy se zahnutým zadním bočním... a prosím, zapamatuj - Touran tu bude za 5 let stále v kondici. Přečti si ty oslavné články u Mitsu... já tohle absolutně, ale absolutně nechápu. Já prostě nevím kde ti oslavovatelé berou ta designová vzdělání, kde sbirají estetické kvality... prostě... můžem si tu dělat legraci, ale když dojde na lámání, tak by tu mněl něco napsat odborník na design a poučit veřejnost. Nemít vkus není tragedie, ale ambice by měla být vědět, zda vkus mám či ne. A ono to není o tom, že co oko, to názor... to jsou jen slova zoufalců.
28. 6. 2005 22:31
Re: ZOUFALSTV¨I NOCI
Vzrušující styl je velice potřebný. Já v tom konceptu ten cemax ovšem registruji silně. Samozřejmě jsem tě četl nahoře... Tak vyčkejme.
28. 6. 2005 20:22
ZOUFALSTV¨I NOCI
Tohle je koncept a ten samozřejmě ukáže některé stylistické rysy, ovšem ostatní je čirá fantazie. Záměrně pokřivené zrcadlo, zoufalství noci. Takhle by to bylo laciné... až příliš laciné. Real bude podle mně více realistický, více cémaxový... a v tom spatřuji potenci problému. Hledá-li dnes večer někdo stopu genia, tak ať se podívá na fotografie k Citroenu, tam se designéři dotýkají hvězd... P.S. O volantu nemluvě.