Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hans-Joachim Stuck přesedl do Škody Yeti

Jan Mička
Diskuze (24)
Legenda evropských automobilových okruhů Hans-Joachim Stuck přesedne do vozu Škoda Yeti. Bude využívat verzi s naftovým motorem a pohonem všech kol.

Stuckova Škoda Yeti má pod kapotou naftový čtyřválec 2.0 TDI o výkonu 103 kW. Pohonná jednotka spolupracuje s manuální převodovkou, výkon je posílán na všechna čtyři kola. Král Hockenheimu, jak se Stuckovi dlouhodobě přezdívá, si SUV nad rámec linie Elegance dovybavil systémem automatického rozsvěcení světel a několika dalšími užitečnými drobnostmi.

Hans-Joachim Stuck patří mezi největší legendy evropského automobilového sportu. Zatímco jeho otec se stal ikonou závodů do vrchu, Hans propadl okruhům. V pouhých 19 letech vyhrál na Nürburgringu svou první čtyřiadvacetihodinovku. Během své dlouhé kariéry sklízel úspěchy nejen v mistrovstvích cestovních vozů, ale také ve Formuli 1 a 2. Svou závodnickou dráhu korunoval dvěma vítězstvími v Le Mans a titulem Mistra světa sportovních vozů.

Stuck přiznal, že je velkým fanouškem vozů Škoda. Dle jeho slov se ho překvapuje, jak dokáže automobilka skloubit technický pokrok s nízkou cenou a vysokou úrovní kvality. To jsou rovněž jedny z argumentů, které od roku 2009 přesvědčily ke koupi modelu Yeti více než 265.000 řidičů na celém světě.

Jan Mička
Diskuze (24)
12. 8. 2013 15:51
Penize a penezi...
Za par tisic EUR by presadol aj do Wartburga keby ho este montovali... kazdy z nas ma nejaku cenu len ju treba vyslovit ked sa nas niekto pyta... Kto sa hanbi ma prazdne ganbi... :-! Lepsie ako peniaze v krabici od topanok ktore zhabe policajt...
Avatar - King of the road.
11. 8. 2013 11:30
Re: No a co?
Ádo měl,určitě by se o tom tady aspoň nepsalo. Ale spíš bych mu doporučil Captur :-)
Avatar - Ada je zase tady
11. 8. 2013 10:20
No a co?
Měl si snad koupit rendlík Blijo? >:-[]
Avatar - Ham.
11. 8. 2013 10:06
Re: legenda??
Od té doby co dvakrát vyhrál 24hLM na Porsche 962.
Avatar - Ham.
11. 8. 2013 10:03
Re: Obyčejná reklama
Ano, úplně stejná reklama jako když se Svěcený prohání v DS5, Beckhamová v Evoque nebo Alonso v Jeepu STR.