Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hloupé chování řidiče LaFerrari Aperta: Dělal špatnou reklamu značce, ohrožoval přítomný dav

Stanislav Kolman
Diskuze (30)
Kdo má ve své sbírce vzácné LaFerrari Aperta, rád se jím pochlubí. Rozhodně to ale lze udělat důstojněji než tento řidič, který se rozhodl pálit gumy přímo v ulicích Budapešti.

Video se připravuje ...

Bílé LaFerrari Aperta bylo podle všeho řízeno Joshem Cartuem, hvězdou internetu a majitelem několika supersportů. Na místě spolujezdce pak seděl nizozemský hudební producent Afrojack. Jásající dav v centru Budapešti během projížďky Gumball 3000 řidiče rozvášnil natolik, že se přímo v centru rozhodl dělat oslavné donuty.

Všichni kromě posádky a přítomného davu jsou přesvědčeni, že Cartuovo chování bylo hloupé. Nejenže se do řádění na ulici pustil v běžném provozu, ale navíc jen pár metrů od přihlížejících diváků. Videa šířící se internetem navíc dokládají, že podobná čísla muselo LaFerrari Aperta v rukou tohoto člověka trpět hned několikrát. Není divu, že na místě se krátce poté objevila policejní hlídka, která posádce krásného stroje domluvila.

Připomeňme, že LaFerari Aperta je vzácným vozem, který Ferrari postavilo u příležitosti 70. výročí maranellské automobilky. Supersport pohání 6,3litrový dvanáctiválec a elektromotor, jednotky ve vzájemné spolupráci poskytují výkon 708 kW. Auto z klidu na stovku zrychlí za méně než tři sekundy a pokračuje až do maximální rychlosti přesahující 350 km/h. Jde o mimořádný kousek, který si vzhledem ze svým kořenům rozhodně nezaslouží prezentaci vedenou takovým způsobem!

Stanislav Kolman
Diskuze (30)
Avatar - honzaHK
8. 9. 2017 14:48
Re: Koho?
Souboj zastánců svobody a zastánců restrikcí je odvěký a nikdy nedojde smíru, pouze v době internetu vyplouvá více na povrch. Ti lidé tam byli dobrovolně. Selskej rozum velí, že jakmile někdo začne dělat takové kejkle, tak se postavím dál a je to - naučili mě to rodiče. No a kdo stojí blízko a nechá si přejet nohu, tak je jednoduše blbej. To samé platí o okolní dopravě, chce to jen trochu přemýšlet dopředu, vždy.
Avatar - JDM
9. 7. 2017 16:38
Lidi
Jsou tupé ovce, jak mají vsuchni telefony a kamery na klackach jak idioti... Všechno točit fotit jak * ať si to můžou dát na fb... Divná to doba
9. 7. 2017 16:33
Re: Slovenska SPZ?
Auto patří oficiálně Ferrari v Maranellu.
9. 7. 2017 16:26
Slovenská SPZ
Slovensku SPZ má proto , že jeho firmy jsou na území slovenské republiky , zrovna předminulý týden jsem ho ptala osobně na totéž.
Avatar - euro89
9. 7. 2017 08:14
Re: Nikoho neohrozil...
Presne tak. Ty lidi tam prisli dobrovolne a dobrovolne byli v tesne blizkosti. A navic se evidentne pobavili. To je jako kdyby autor napsal, ze zavodnici v rallye ohrozovali v 80. letech zivoty divaku. Stejna blbost. Pritom kdyby se dnes jezdila skupina B stejnym zpusobem, jako tenkrat, tak me to pritahne na zavod jak magnet, zatimco dnes nesleduji deni a vysledky v rally ani v televizi nebo casopisech.