Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kia poskytuje navigační mapy po dobu 7 let zdarma

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Všichni, kdo si pořídí vůz Kia s originální navigací, získávají zdarma aktualizace mapových podkladů po dobu 7 let zdarma.

Aktualizace map k originální vestavné navigaci zdarma po dobu 7 let se vztahuje na všechny modely Kia vyrobené od června 2013. Update mapových podkladů je k dispozici jednou ročně a provede ho autorizovaný prodejce Kia. Ten kontaktuje svého zákazníka a zdarma mu aktualizuje mapové podklady. Při této návštěvě může zákazníkovi zároveň provést kontrolní prohlídku, která je rovněž zdarma a je součástí Programu Kia 777.

"Nová 7letá aktualizace map je dalším důkazem naší snahy o maximální spokojenost zákazníka. Chceme, aby všichni, kdo se rozhodli pro vůz Kia, z toho profitovali ve všech ohledech“, sděluje Arnošt Barna, obchodní ředitel Kia Motors Czech. „V tomto případě máme jistotu, že naši zákazníci se budou moci vždy spolehnout na přesnost svého navigačního systému. Postaráme se o to, aby v něm měli vždy ty nejaktuálnější možné mapové podklady," dodává Arnošt Barna.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
26. 7. 2013 15:59
Re: wtf?
Normalne sa za to plati a to poriadne, na Audi A4 to stalo pred rokom u kolegu v AT vyse 400 Eur 8-s , skvela vec od Kia, ale zaujimalo by ma, kolko % zakaznikov si objednava vybavu auta aj s navigaciou.
26. 7. 2013 14:13
Re: wtf?
u aut nic zvláštního, běžně se aktualizace map platí, pokud vůbec je, tak obvykle není častěji než jednou ročně.