Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kia Soul: čistá duše

Libor Zezulka
Diskuze (52)
Kia nepřivezla do Detroitu žádnou produkční novinku. Na studii Soul ukázala schopnosti designérů svého amerického a korejského studia.

Kia se v Detroitu prezentovala studií s názvem Soul, na které spolupracovalo kalifornské a domácí studio korejské automobilky. Kia Soul není předzvěstí žádného konkrétního modelu, spíše naznačuje schopnosti designérského týmu a možná ukazuje některé prvky, se kterými se setkáme ve vozech značky Kia v budoucnosti. Za pozornost stojí například dvoudílná panoramatická střecha, která umožňuje nerušený výhled na modré nebe nebo noční oblohu i v případě, že dovnitř proudí vzduch.

Přední průhledná část se totiž posune dozadu a překryje průhlednou zadní část. Výhled tedy zůstane neomezený. Proti sobě se otevírající dveře zpřístupňují interiér napěchovaný moderní elektronikou. Uvnitř zabudovaný multimediální systém s USB portem, Bluetooth, Wi-Fi či MP3 přehrávačem a prostorem vyhrazeným pro notebook vytváří dokonalé podmínky pro práci i zábavu. Pohon předních kol zajišťuje skrze pětistupňový automat zážehový dvoulitr.

Libor Zezulka
Diskuze (52)
10. 1. 2006 20:59
Re: TEST TEST TEST
Soutěže přenech těm, co to uměj... ;-) Vždyť brácho, styl trautenberg... to je tvá cesta :-)
10. 1. 2006 20:34
Re: OT, ale dulezite!!!!!!
>:-[] My, co velký Č píšem pomocí... přirození... my problémy s počítačem nemáme :-! >:D :yes: