Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lada: Poraďte ruské značce, zda má vyrábět Largus Cross nebo stylovou Nivu

David Bureš
Diskuze (169)
Automobilka AvtoVAZ by v budoucnu mohla vyrábět nové verze svých aut, vedle stylové Nivy a zvýšeného Largusu třeba dvoubarevnou Grantu.

Ruská značka Lada hodlá rozšířit nabídku svých automobilů, v současnosti však řeší, jakým směrem se vydat. Proto spustila na svých webových stránkách čtveřici anket, ve kterých fanoušci a zákazníci Lady mohou dát najevo, zda mají zájem o nové verze stávajících modelů.

Lada nabízí respondentům se vyjádřit ke čtyřem modelům z její nabídky – offroadu 4x4 (u nás známého jako Niva), kombi Largus (přeznačkovaná verze minulé generace Dacie Logan MCV), sedanu Granta a hatchbacku Kalina. Možnosti úprav jsou rozličné, sázejí předeším na více stylu. Dotazovaný ale může dát také najevo, že žádné úpravy nechce.

V případě stařičkého offroadu 4x4 chce Lada vsadit na styl. V nabídce jsou různé barevné kombinace. Zatímco první řešení kombinuje novou, modernější příď se stylovými střešními ližinami, zrcátky v barvě karoserie a hliníkovými koly, druhý sází na hliníková kola, odlišnou barvu střechy a polepy na bocích karoserie. Respondent si může vybírat z různých barevných kombinací.

Stylovou variantu by mohl dostat také sedan Granta. Dočkat se může dvoubarevné karoserie s odlišnou barvou střechy, zrcátek a pruhu na bocích, případně stylových 15palcových litých kol. Dvoubarevná by mohla být také kabina.

To u Largusu zase ruská automobilka zvažuje oplastovanou verzi Cross. Ta by podle zájmu zákazníků mohla dostat nelakované plastové části karoserie, o 20 milimetrů zvýšený podvozek, stylová kola nebo černě lakovanou střechu.

Stejným směrem jako Largus Cross míří i zvažovaný hatchback Kalina Cross. V nabídce jsou opět plastové detaily a černá střecha, které doplňují nová 15palcová litá kola, jiný rozměr pneumatik a podvozek zvýšený tentokrát o 26 milimetrů.

V případě Kaliny Cross je možné se vyjádřit také k úpravám vnitřku – v nabídce jsou různé barevné doplňky, jako lišty na palubní desce a části sedaček.

Dodatečné otázky anket k jednotlivým modelům se například týkají ceny, jakou by zákazníci byli ochotni za úpravu utratit, či doby, jakou by zákazník vydržel na danou novinku čekat.

David Bureš
Diskuze (169)
Avatar - Aladeen
19. 4. 2014 21:08
Re: Já se nesměju
:yes: :yes: :yes: :yes:
Avatar - Aladeen
19. 4. 2014 21:08
Re: lada
Už je potvrdený nový model , Lada Vesta ;-) Ten bude mať dizajnové prvky Xray
17. 4. 2014 18:56
Largus je Dacia ,na první pohled je to vidět
takže Niva
Avatar - twistedTSD
17. 4. 2014 16:49
Re: Já se nesměju
Co tím máš na mysli? Majdan se vyvíjel víceméně bez ohledu na EU, která se pokoušela o rozhovory mezi oběma stranami.

Také to mohu dopadnout tak, že by se s Kyjevem pokusili o dialog a vyřešili situaci na Krymu legitimním a nenásilným způsobem. Ne že tam napochodují vojska velkého bratra, Krym společně s domobranou zaberou a ještě ukořistí ukrajinskou vojenskou techniku. Fakt, že to mohlo dopadnout i hůř, nijak nesnižuje vážnost situace.

Mimochodem, že ani současná ukrajinská vláda není úplně v duchu demokratických principů, si samozřejmě uvědomuji. Volby v co nejbližším termínu jsou nutností.
17. 4. 2014 15:18
Re: Já se nesměju
Já nikoho nenapadám. Jen mně už leze na nervy to věčné vymlouvání se na ostatní bez nějakého náznaku sebereflexe.