Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lamborghini Murciélago jako dřevorubecké náčiní (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (11)
Když se autu postaví do cesty strom je to vždy nepříjemné. Lamborghini Murciélago sice ze srážky s palmou nevyšlo nejlépe, ale svého řidiče ochránilo.

Následující video zachycuje Lamborghini Murciélago 40th Anniversary, jak projíždí křižovatkou a následně v nepříliš lichotivé pozici po střetu s palmou na travnatém pásů rozdělujícím ulici.

Celá událost se podle autora videa odehrála v březnu roku 2009 v Beverly Hills a zatímco řidič z nehody vyvázl nezraněn, tak Lamborghini takové štěstí nemělo.

Hlavní hvězdou incidentu se stalo Murciélago 40th Anniversary z padesátikusové série, kterou automobilka Lamborghini představila v roce 2003 k oslavě 40 let od svého založení. Vozy z této vzácné série se od ostatních liší mimo jiné specifickým odstínem laku karoserie, povrchovou úpravou kol, materiály použitými v interiéru a plaketou se sériovým číslem.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (11)
Avatar - ericho33
13. 3. 2012 16:03
Re: toto videjko so mzu videl par dni dozadu tu :
To áno… Je to ako keď malé dieťa dostane veľkú drahú hračku. Skúša čo to dá, kým to nerozbije >:D :yes:
12. 3. 2012 14:46
Re: toto videjko so mzu videl par dni dozadu tu :
Samozdřejmě ,že ne. Jen jsem chtěl napsat ,že když někdo přeskočí přirozený nákup auta z nuly na lambo tak má velký sklon s ním prasit. Většinou lidé ,kteří si koupí supersport jako své 20 auto ( začínali na škodovce potom vw potom volvo potom bmw potom bmw M a potom supersport ) tak k tomuhle sklony nemají. Ale garantuju ti ,že když vezmeš člověka z felicii dáš mu 10 mega a ferrari tak s ním bude prasit jak o závod :-)
Avatar - ericho33
12. 3. 2012 11:54
Re: toto videjko so mzu videl par dni dozadu tu :
jj To sú typickí honiči ega… Ale nie každý vodič drahého auta, si takto honí ego. Všetko je to o povahe daného človeka.
12. 3. 2012 10:07
Re: toto videjko so mzu videl par dni dozadu tu :
Tak úplně nesouhlasím. Jen asi 10% lidí v mém okolí má silnější ,atraktivnější auto (bmw počínaje - porsche konče ) kvůli řidičským zážitkům. Mám z nich pocit ,že to auto mají kvůli tomu ,aby mohli jezdit rychle a nebezpečně ( drahým autům to lidé promíjejí - nevím proč? ) a nebo čistě k machrungu. Těch 10 % jsou dva co jeden má nové STI a teď i starší GT upravené na amaterské rallye a závody do vrchu. A ten druhý má několik aut - 3x bmw kolem roku 90 a jednu MX - 5 ku . Za příklad uvedu kamaráda co dostal k 18 tinám fabii s kterou jezdil jako beránek a pak přesedl do nové 335i a po olomouci jezdí jako p*ča. Je to bývalý spolužák ,ale už bych s ním do auta nesedl. 100+ po kolejích (třída svobody) mezi zastávkama apod. Připisuju to tomu ,že se mu to auto dostalo do ruky a jelikož je to takový nezajímavý typ ,tak se snaží upoutat pozornost takto. Myslím si ,že tohle prasení v drahých autech je hlavně díky tomu ,že lidé nejsou pro okolí zajímavý ( vzhledem , stylem ,vyjadřováním) a jediné co mají jsou peníze. Proto koupí drahé auto a jezdí jako hovada a koukají kdo se na ně otočí ... A opravdu za tímto nehledejte závist ... i když pravda 335i by se šiklo :-)))
11. 3. 2012 17:59
Re: toto videjko so mzu videl par dni dozadu tu :
Presne tak, kdyz se jednou * narodis, * zustanes.... Je jedno co si pak poridis za auto. Jde jen o to ze kdyz mas auto za 6 mega tak si toho kazdej vsimne ale kdyz se vyridis sam v nejakym aute za 400k tak po tobe nestekne ani pes. Pokud nezabijes dalsi tri lidi, ktery za nic nemuzou, coz se taky stava a je to vic nez smutny.... ala polak tenhle tejden.

Topper je tu znamy komentovanim takovychto videi vice nez nenavistnymi poznamkami. Je to typicky slovak, zavistivec... nerikam ze my cesi jsme jini, ale jak slysim od svych znamych tak tam pod tatrami jste na tom se zavisti uplne stejne jako u nas.... Toppere zkus vic pracovat nebo jdi na dalsi skolu at mas vyssi postaveni a poridis si taky takove auto a ukazes nam jak ridis, kdyz te tak stve ze na to nekdo ma a ty ne....