Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lamborghini propaguje svou expozici na autosalonu v Brně

Aleš Jungmann
Diskuze (88)
Na českém trhu není obvyklé, aby exkluzivní automobilová značka, vyrábějící sportovní vozy, dělala velké reklamní kampaně. Dovozce vozů Lamborghini do toho šel…

Velký svátek všech českých motoristů, brněnský Autosalon, se blíží mílovými kroky. Možná jste zaznamenali povedené billboardy (je jich 150 po celé republice), které zvou návštěvníky ke stánku Lamborghini. To představí v pavilonu G2 opravdu nevšední vozy, jakými jsou Gallardo Spyder, Murciélago LP640 Coupé a také dlouho očekávaná Superleggera, která bude mít českou a východoevropskou premiéru.

Kromě automobilů bude na stánku k vidění například Collezione Automobili Lamborghini. Jedná se o kolekci oblečení a doplňků Lamborghini, která také jistě stojí za pozornost fanoušků této značky.

Aleš Jungmann
Diskuze (88)
29. 5. 2007 08:50
Re: Lambo - autosalon
A to je ten problem! Nejake poloteenage krasavici, co si plete olej na smazeni a olej do auta se musi clovek nejdriv "zdat", aby se vubec uvolila neco lepsiho otevrit. Pak o tom voze nevi vubec nic. Okamzite se vedle vytvori fronta batuzkaru, co si chce hacnout taky - "mamkoo pojd me vyfotit, si sednu do toho medoura". Prestavam v ceskych podminkach chapat vyznam autosalonu. Pokud chci videt bmw, proste dojedu se svym bmw do autosalonu a projedu se vsim, co jako test car maji a ne ze si na minutu jen sednu a udelam "aaach" a jeste byl nejake kikine vdecny.
29. 5. 2007 08:27
Re: Lambo - autosalon
Tak to neviem kde, na tuzemskych salonoch byva tradicne problem s luxusnejsimi vozmi, byvaju proste zamknute a pokial vas hosteska neodhadne na potencionalneho zakaznika, tak mate smolu.
Avatar - Charger
28. 5. 2007 21:46
Re: Superleggera
já radši baník >:-[]
28. 5. 2007 21:23
Lambo - autosalon
Reklamu si Lambo dela, ale jsou to vyhozeny penize. U stanku budou opet stovky bransickaru s fotackama, studentu, mamku a tatku, kyselych hostesek co tyto sberatele umelych autosalonovych fotek nepusti ani o centimetr dal nez bude oddelovaci spagat, potencionalni kupec se tam mezi temito davy rozhodne nebude tlacit a pripadat si jak loser, co se ma o neco prosit. Od te doby, co prede mnou borec na autosalonu uzamkl Hyundai Coupe (!!!) uz na cesky autosalony zasadne nelezu. Jinak je zcela evidentni, ze i k testum je nutne dat diskusi, aby GTI mohl basnickarit a tykat nam vsem u nich, nechapu ze redakci uz to za ty leta nedoslo.
Avatar - Charger
28. 5. 2007 20:46
Re: Superleggera
ááá..Spartan >:D ;-)