Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Land Rover Freelander: úspora až 150 000 Kč

Libor Zezulka
Diskuze (8)
Land Rover ČR uvádí model Freelander v letní limitované sérii, která slibuje úsporu na výbavě a doplňcích až 150 000 Kč.

Land Rover uvádí model Freelander v letní limitované sérii (Summer line), která slibuje úsporu na výbavě a doplňcích až 150 000 Kč. Zvýhodnění se týká pětidveřového freelanderu s dieselovým motorem 2.0 Td4 a manuální převodovkou. U kolekce summer line lze vybírat ze tří úrovní výbav – Freelander City, Premium a Sport. Už ve verzi City jsou k dispozici airbagy řidiče a spolujezdce, ABS + ETC, HDC pro jízdu z prudkého kopce, rádio s CD přehrávačem nebo klimatizace.

K libovolné z nabízených výbav je možné za zvýhodněnou cenu objednat jeden ze dvou Travel paketů neboli sad doplňků, které zpříjemní cestování na delší vzdálenosti. Travel paket zahrnuje například tažné zařízení, střešní systém, lednici, zásuvku v zavazadlovém prostoru či přenosný navigační systém PDA. Samozřejmostí je možnost přestavby na nákladní vůz N1 (a tedy odpočet DPH), nabídku doplňuje havarijní pojištění se sazbou pouhých 2,2 procenta.

Libor Zezulka
Diskuze (8)