Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Land Rover zapůjčí Správě Pražského hradu čtyři vozy

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Značka Land Rover poskytne zdarma na dva roky čtyři vozy Správě Pražského hradu. Jde o tři modely Discovery a jeden model Freelander. Vozy budou v rámci dlouhodobé zápůjčky primárně sloužit pro převoz důležitých materiálů.

Modely této značky jsou především ceněny pro svou prostornost a šetrnost k životnímu prostředí.

„Zapůjčení vozů pro Správu Pražského hradu je pro nás věcí prestiže. Je skvělé, že naše vozy, které splňují vysoké nároky Správy Pražského hradu týkající se prostoru, ekologie a bezpečnosti, budou nasazeny ve flotile Pražského hradu,“ dodal Alexander Vyšek, ředitel prodeje pro Českou republiku.

Správa Pražského hradu zvolila tři modely Land Rover Discovery 3,0 SDV6, které patří mezi nejprostornější vozy ve své kategorii. Zároveň tyto vozy splňují nejpřísnější normy Euro 5 a jejich emise se pohybují okolo 230g/km. Tyto vozy budou k dispozici převážně na Pražském Hradě. Dalším modelem ve vozovém parku je Land Rover Freelander. Emise u tohoto vozu nepřesáhnou hranici 158 g/km. Tento vůz využije Správa Pražského hradu na zámku v Lánech.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
6. 6. 2013 12:58
Re: Měli vybrat...
Tak kdyz mohl Zeman vratit pero za sto papiru zadarmo, proc by nemohl vratit auta zadarmo. Vyplachnuty mozek na to ma dost.
4. 6. 2013 20:43
Re: Měli vybrat...
Četl jsi ten článek?Oni to dostali, to měli jako ty vozy vracet a říct jim že nějaký adam novák z prahy jim doporučuje superba?
4. 6. 2013 19:50
Měli vybrat...
...Škodu Superb Combi greenline - je ekologičtější, je srovnatelně prostorná a velice bezpečná ;-)