Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lexus IS: V Austrálii to prozradili – bude kupé

Miro Mihalik
Diskuze (79)
U protinožců prodal Lexus více než 5000 modelů IS250, tak si proto nadělili limitovanou edici X. Důležitější je však informace, která utekla v oficiální tiskové zprávě.

Jak se daří Lexusu v Austrálii, může zajímat jen patologického blázna do aut. Někoho jako nás. Tak jsme přišli na to, že IS250X je milý dárek místního importéra pro zapálenou klientelu. Vůz dostal 18palcová kola, sportovní podvozek, audio Mark Levinson, satelitní navigaci, sportovní pedály a broušenou kovovou plaketu, která majiteli připomene, že sedí v jednom z 260 exemplářů.

Tolik oficiality, které by vám i bez požádání vysypal každý prodejce Lexusů na australském kontinentu. Jenže čtěte dál tiskovou zprávu a letargický výraz vystřídá protáhlý obličej. John Roca, ředitel zastoupení této japonské značky se pustil do komentáře k připravovaným modelům verze IS. A vypadlo z něj tohle: „Jsme velice nadšeni z některých nově vyvíjených verzí modelu IS, hlavně osmiválcového IS-F a v budoucnosti možná i IS Coupé.“ Tahle jediná věta vyvolala vzrušené debaty daleko za hranicemi, přesto australský Lexus trvá na svém. Z důvodu vysokého postavení Johna Roca a jeho dobré informovanosti, si proto můžeme myslet, že jde o více než nápovědu.

Miro Mihalik
Diskuze (79)
29. 7. 2007 17:59
Re: Super auto........ zadne okoukane BMW
Prdim na tebe. Kdyz nechces rict, tak nerikej.
29. 7. 2007 11:41
Re: Super auto........ zadne okoukane BMW
precitaj si diskusiu pod predstavenim IS220d od Rnalima a zistis.
29. 7. 2007 11:38
Re: Super auto........ zadne okoukane BMW
kedze som Slovak, a mame tu az jeden servis, tak skus porozmyslat kam tak asi do servisu chodim...
29. 7. 2007 08:17
Re: šáša
Sorry ale Phaeton je mnohem podobnejsi AUDI A6,A8 nez LEXUSUS. Pokud vim, tak s dvojtima svetlometama vepredu neprisel prvni M-B. Ale pokud chces srovnavat kopie, tak koukni na KIU, ta ma peknou kopii M-B. DOcela by me zajmalo co je k srovnani na tech dvou sportacich, to uz se vic ten LEXUS podoba MAZDE MIATE, nez M-B. S tim AUDI TT jsi vedle jak ta jedne, to neni zadne kopirovani, to si proste nekdo udelal sestrih aut stejne kategorie od Germanu a od Japoncu.... Jenze ono pokud nekdo nevi, tak mu staci malo aby nevedel jeste vic, ze??? Registruj se, nebudes muset davat mezery do odkazu
29. 7. 2007 08:10
Re: Super auto........ zadne okoukane BMW
Kdyz ho mas, tak proc mas v profilu nejaky usnopleny "citron" a ne lexus??? hmm??