M Centrum Renocar: Největší v Evropě

Prezentace klienta
Když v roce 1972 vznikla u BMW divize M, měla za cíl ulehčit závodnímu programu samotné automobilky.

Dnes je hlavní metou dát možnost zažít za volantem nezměrnou radost z jízdy a užívat si individualitu, kterou v sobě modely s označením M s nezbytnou trikolórou skýtají, tak to vidí v M Centru Renocar.

Evropský unikát

Společnost Renocar má v brněnské centrále výjimečný prostor pro výjimečné vozy - M Centrum Renocar. Zde se certifikovaný dealer vozů BMW M prezentuje s kompletní nabídkou špičkových strojů. Na největší prodejní ploše v Evropě věnované modelům BMW M, jsou zastoupeny vozy všech modelových řad BMW, které nesou hrdé označení M. Salon M Centra Renocar o 400m2 je splněným snem všech fandů vysokovýkonných strojů.

„Vlastnit certifikaci pro prodej modelů BMW M u nás neznamená jen tyto skvosty na kolech vystavit a vytvořit největší prezentaci - mimochodem takovou nabídkou se nemůže pyšnit ani BMW Vídeň. Pro nás je cílem spokojený zákazník a my si jeho individualitu uvědomujeme a dokážeme ji v Renocaru ocenit.“ říká Miloš Vránek, obchodní ředitel rodinné firmy Renocar a dodává: „Proto má M Centrum vlastní atmosféru se skutečně špičkovou obsluhou - například náš prodejní poradce modelů divize M Martin Kovalčík se pravidelně umísťuje na špičce v celosvětovém hodnocení prodejců BMW M. Přebírat pak svůj nový vůz od někoho s podobnými zkušenostmi a znalostmi v oboru jako má Martin, je zcela jistě nejlepším startem k radosti z nových kilometrů ve vašem novém eMku.“ V M Centru Renocar pak vše doplňuje speciální servisní vybavení a technici, kteří zajistí kvalitní péči o vůz.

Modely BMW M sází tradičně na dynamiku, emoce ze sportovní jízdy a intenzivní radost, která je založená na dokonalé harmonii mezi motorem, podvozkem a designem.

Vrcholným důkazem těchto hodnot budiž například tyto tři top vozy z brněnského M Centra:

M5 30Jahre Edition: 600k v exkluzivním balení limitované série k výročí 30 let zrození legendy, kterou M5 bezesporu je.

bmw bmw

M4 (510k) AC Schnitzer: Komu by standardní výkon M4 přišel málo, má možnost ho dále okořenit kitem dvorního úpravce AC Schnitzer.

bmw bmw

X6M (575k): Nejnovější příslušník k rodině M.

bmw bmw

Za volantem: Aby nezůstalo jen u slov

Přehlídka M Centra Renocar pokračuje i na parkovišti DEMO vozů před salonem. To je určené pro vozy k vyzkoušení a je důkazem, že zmíněné modely si v Brně u Renocaru můžete otestovat i na silnici, včetně BMW M4 Coupé s kitem AC Schnitzer a famózním výkonem 510 koní.

Protože radost z jízdy se dá zažít jen s rukama na volantu.

Nechte se inspirovat novou X6 M

Exkluzivita techniky a designu se dá dále umocnit jako v případě nejnovějšího zástupce BMW X6 M. Lak Long Beach Blue dá vyniknout nepřehlédnutelnosti modelu.

Proto se přijďte přesvědčit a navštivte M Centrum Renocar v Brně. Pro zákazníky z Prahy jsme schopni podobný zážitek z M vozů zprostředkovat v pobočce BMW Renocar v Praze-Čestlicích.

Renocar: Praha – Čestlice | Brno - Slatina

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly