Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toyota RAV4 na Moje.auto.cz: 3 recenze aktuální generace

David Bureš
Diskuze (0)
Tři uživatelé zveřejnili své zkušenosti s vlastněním Toyoty RAV4 na Moje.auto.cz

Toyota RAV4 byla v minulých třech letech pokaždé dvanáctým neprodávanějším SUV na českém trhu. Pokud hledáte zkušenosti s tímto japonským SUV, kromě redakčních testů můžeme nabídnout i tři uživatelské na Moje.auto.cz.

Jestliže váháte, že Japonec opravdu patří až na konec, nebo vás znejistěli závady na amerických Toyotách, doporučujeme pročtení recenzí majitelů a případně zapojení do diskuze.

Uživatel Marikovec vlastní faceliftovanou verzi z roku 2010 se zážehovým motorem 2,0 Valvematic. V podrobné recenzi se dozvíte takřka vše podstatné, včetně zkušeností s jízdou v těžším terénu.

Jestliže uvažujete o nákupu ojeté RAV4, Moje.auto.cz nabízí i dvě recenze vozů z roku 2008.

Uživatel breso je se svojí RAV4 s dieselovým motorem 2,2 D4-D (100 kW) naprosto spokojen, vadí mu však hlučnější motor a nešťastné řešení otevírání pátých dveří.

O stejném 2,2litrovém motoru D4-D se dozvíte i v podrobnější recenzi uživatele hawkense. Ten se při koupi rozhodoval i mezi Mitsubishi Outlander, Mazdou CX-7 a Kiou Sorento. Proč nakonec zvolil RAV4 a je-li s ní spokojen si přečtěte v recenzi na Moje.auto.cz.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

David Bureš
Diskuze (0)