Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mazda MX-5 Miata Club: Luxusně-sportovní verze ve světové premiéře

Michal Fokt
Diskuze (40)
Mazda v New Yorku představuje specifikaci roadsteru MX-5, která kromě radosti z jízdy přináší i více stylu a luxusu.

Mazda MX-5 vždycky spíše dbala na to, aby co nejlépe vtáhla řidiče do děje, než na pozlátko, ale proč to vhodně neskloubit? V Americe bude roli stylově-sportovní verze plnit specifikace Club, která přidává roadsteru na vizuální atraktivitě. Standardem jsou 17" kola v povrchové úpravě gunmetal, obutá do pneumatik 205/45 R 17, která roztáčí benzinový dvoulitr prostřednictvím diferenciálu se zvýšenou svorností - pokud tedy zvolíte manuální převodovku, jako že nejspíš ano...

Verze s manuálem dostávají také tlumiče Bilstein a rozpěru tlumičů, všechny modely specifikace Club pak mají lip předního nárazníku, decentní křidélko na víku kufru, sedmipalcový dotykový displej, audiosystém Bose s devíti reproduktory, černá zrcátka a dva USB porty. Za příplatek lze pořídit kované sedmnáctipalcové ráfky značky BBS, silnější brzdy Brembo nebo zbytek bodykitu, zahrnující nástavce prahů a spoiler zadního nárazníky.

MX-5 ve specifikaci Club se bohužel nebude nabízet v Evropě, jedná se o speciální verzi pro severoamerický trh. Jednotlivé prvky se však rozhodně v některé z verzí objeví nebo budou k dispozici na příplatek.

Michal Fokt
Diskuze (40)
4. 4. 2015 00:50
Re: Pro autora
"Nikdo ani nechce, aby ses k ní TADY vyjadřoval". Vypadlo mě to slůvko tady, jinak ať si dělá a píše co chce a kde chce. Já to napsal proto, aby si paranoidně nemyslel, že ho v této diskuzi chci zatáhnout k diskuzi o fotosoutěži :-)
Avatar - white label
4. 4. 2015 00:38
Re: Pro autora
Dobrovolně se tu může samozřejmě kdokoli vyjadřovat k čemukoli, včetně fotosoutěže, pokud vím, tak to tam nikomu nevadí..., ale hlavně si tam ze sebe běžně děláme srandu, bez ublížených reakcí o údajném léčení komplexů apod.
4. 4. 2015 00:34
Re: Pro autora
Hezký, reakce ve stejný čas v takovou dobu :-)
4. 4. 2015 00:25
Re: Pro autora
1. Nikdo ani nechce, aby ses k ní vyjadřoval. Jen jsem ti chtěl připomenout, aby sis nejdříve zametl před vlastním prahem než začneš někoho kritizovat za to, co sám děláš.

2. V tvém případě nejde jen o fotosoutěž, to byl jen příklad.
Avatar - white label
4. 4. 2015 00:25
Re: Pro autora
Hlavně je škoda, že tu někomu chybí smysl pro humor v případě, když si ho někdo dovolí (slušnou formou!) dobírat, navíc na základě prokazatelných skutečností...
Můžeš napsat, kde si z té Provocateurovy reakce vyčetl léčení komplexu?
Nějakou formou komplexu zavání spíš tvá potrefeně nezvládnutá reakce, bez schopnosti přirozeného nadhledu. ;-)