Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mitsubishi Outlander 2012: V Ženevě se předvede třetí generace

Diskuze (18)
Třetí Outlander dostane nový design a nabídne také hybridní pohon.

Na autosalonu v Ženevě se představí nová, v pořadí třetí generace Mitsubishi Outlander. Novinka dorazí na většinu evropských i světových trhů (včetně toho českého) na konci léta.

Design vsadí na oblejší tvary a výraznější hrany. Maska chladiče jet fighter, která v aktuální generaci sjednocovala vzhled všech Mitsubishi od Coltu, přes Lancer, ASX až právě po Outlander, ustoupí novému řešení. U něj jsou přední světla spojena nízkou maskou s výraznými chromovanými listěmi.

Mitsubishi nabídne dva motory: benzinový 2,0 MIVEC a dieselový 2,2 DI-D MIVEC. V nabídce bude systém automatického vypínání motoru Auto Stop & Go a zcela nová 6stupňová automatická převodovka. Na výběr bude pohon předních i všech čtyř kol.

Od roku 2013 se přidá i plug-in hybrid Oultander PHEV s pohonem všech kol. Mitsubishi při jeho vývoji vychází ze zkušeností s elektromobily.

Diskuze (18)
Avatar - pratel
10. 2. 2012 17:58
nove Pajero
Nudny, bezpohlavny dizajn tento Outlander. Predchadzajuca generacia mala nieco do seba.

Tak do 2-3och rokoch ocakavam uplne novu generaciu Pajera a dufam, ze dizajn bude o dost vyraznejsi a odvaznejsi...
10. 2. 2012 09:05
Automatická převodovka
A to ještě nevíte, že automatická převodovka už nebude k 2,2D TC-SST (dvouspojka), ale klasika :-)
9. 2. 2012 20:59
Re: New Otlander
To nepopírám. Důležité je že to funguje a mnohé to dle mého zachraňovalo... Pokud se ovšem hodlají vydat touhle cestou... PánBů jim pomáhej....
Avatar - pelikoš
9. 2. 2012 20:30
hopla
malé fopá...tohle se moc nepovedlo :-!
9. 2. 2012 20:07
hrůza
takový krásný auta se mitsubishi naučilo dělat. Galant (98 - kromě zadku), ty dneska vyráběný - ASX, evo x, i ten outlander... ty otevřený tlamy maj tak krásně agresivní výraz... Tohle je ale hnus