Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mitsubishi Outlander 2016 představuje nový designový směr značky

Ondřej Chamilla
Diskuze (51)
Sedmimístné SUV Misubishi Outlander přichází ve verzi pro rok 2016. Ta jako první ukazuje nový vzhled, který bude typický i pro další budoucí modely značky.

Americké zastoupení Mitsubishi představilo na dnešním autosalonu v New Yorku nové Mitsubishi Outlander modelového roku 2016. Podle automobilky se nejedná o pouhý facelift, vůz má údajně i mnoho konstrukčních vylepšení, díky kterým se auto chová jako zcela nový model.

Přesto jde v tomto případě hlavně o vzhledovou stránku, protože podobným designovým směrem se budou ubírat i další modely značky. Outlander 2016 představuje novou koncepci čelních partií vozů, označovanou jako „Dynamic Shield“ (dynamický štít). Tato úprava, zajišťující ochranu pro cestující i samotné vozidlo, je odvozena od boční ochrany nárazníků u několika generací modelu Pajero.

Kromě masky a nárazníku jsou na přídi i nové plně diodové světlomety. Výrazně změněný je také interiér a záď kde osvětlené mohou rovněž zajišťovat diody.

Hlavní je však to, co se změnilo pod povrchem. Karoserie má být tužší, jiné je zavěšení kol i elektrický posilovač. Zlepšila se akustická izolace a vůz má nové dynamické tlumiče na obou nápravách i u zadního diferenciálu. Očekávejte také mnoho elektronických bezpečnostních systémů. Další informace o evropské specifikaci vozu zatím nemáme.

Ondřej Chamilla
Diskuze (51)
6. 4. 2015 20:04
Re: Kto od koho
Podľa tejto logiky by sme si mohli vziať Podkarpatskú Rus, či?
Avatar - twistedTSD
4. 4. 2015 23:10
Re: moc pekne
No to se divím, "EVO" Outlander (pokud myslíš Mk2 FL) mi přijde jako zvěrstvo. Tak laciný facelift se jen tak nevidí.
4. 4. 2015 09:16
Re: Kto od koho
Údajne AvtoVAZ zvažuje zažalovať Mitsibichi [odkaz]
Avatar - pumpkin
3. 4. 2015 18:36
Re: Design
Je to tu predsa o názore, nie? :)
Tretia generácia Outlanderu je po dizajnovej stránke jedna z tých, ktorá trochu ostáva v tieni svojho predchodcu. Súčasná Micra, Twingo II, Fox, TT 2. gen, a tak ďalej - pre mňa sú to jednoducho autá, ktoré nemusia byť vyslovene škaredé, ale ich predchodcovia boli krajší alebo originálnejší.
Druhá generácia Outlanderu pôsobila presvedčivejším dojmom, ako zvonka, tak aj zvnútra. Čo sa týka nového faceliftu, tak ten považujem za podarený (prednými svetlami dokonca trochu návrat k predošlej generácii).

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]
Avatar - Jaros71
3. 4. 2015 18:12
Re: Design
Fuj..má to někdo divný vkus 8-s
Ale je to vaše volba... >:-[]

A ty lidi , které jmenuješ zajímá třeba SUBARU.
Taky není extra krásné , ale prozi tomuhle...