Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Yeti v prvním videu

Jan Mička
Diskuze (31)
Škoda Yeti nedávno prošla dlouho očekávaným faceliftem. Po prvních oficiálních fotkách vidíme nové SUV také v pohybu.

Jednou z mnoha novinek, které modernizovaný Yeti přiváží, je městské a terénní provedení. Design se podvolil současnému trendu automobilky a navazuje na již prodávané modely Rapid a Octavia.

Vůbec poprvé se u Škody objeví zadní parkovací kamera, automatický parkovací asistent a bezklíčový přístup KESSY. Nabídka motorů zůstává zachována, sahá od 1.2 TSI a 1.6 TDI o výkonu 77 kW až k 2.0 TDI se 125 kW. Vrcholná motorizace je nově dostupná v kombinaci pohonu všech kol a převodovky DSG. Automatická skříň bude k dostání i s motorem 1.6 TDI a pohonem předních kol.

Varianty s pohonem všech kol dostanou novou mezinápravovou spojku Haldex 5. generace, která debutovala letos na jaře ve Volkswagenu Golf.

suv skoda yeti suv skoda yeti

Jan Mička
Diskuze (31)
4. 9. 2013 11:22
projel, viděn, nezvítězil
tak jsem ho dneska viděl naživo. Projížděl po hlavní. No jak tak koukám na semafor, vidím něco stříbrného napříč projíždět, z boku nic, ze zadu koukám nějaké jiné, ahaaa, to je ten facelift ;-) Za ním ob dvě auta jel normální.
Takže shrnu to co jsem zahlédl: naživo nijak nic výrazného, jen ten prolis na zadku vypadal jak když Yeti někam nacouval, nebo se mu někdo ráno naboural do kufru...
tolik slavná inovace...
Avatar - kaa
4. 9. 2013 10:53
Škoda,
přeŠKODA že se Yeti neumí bránit. Za tento facelift by někomu nakopal do zadnice.
4. 9. 2013 09:27
Yeti
Zmrzačili Yetiho...na Rapida, Fabiu a Roomstera
Avatar - Emel
4. 9. 2013 08:53
Re: Cínský Yeti
Teď tě pánové redaktoři vypekli :-), článek už je na hlavní :-)
4. 9. 2013 08:42
Re: Dokonalý FL
U VW Group mají i designeři hierarchii. Rozhodně nebyl na vrcholu. To není jen o klasickém vedení, změny, nebo identitu může mít nařízené od nadřazeného designera. Třeba u Audi jsou/ byli tři - celé skupiny, skupiny Audi (kam patří i Lamborghini) a samotného Audi. Pak mají nějaké specializace (jako interiéry). Mají jich tam jak much. :-)