Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Opel Corsa: finální podoba?

Libor Zezulka
Diskuze (15)
Nová generace Opelu Corsa se v Ženevě ještě neukáže, premiéra pravděpodobně proběhne v Paříži. Už nyní se však internetem šíří fotografie pocházející pravděpodobně z dílny samotného Opelu.

Do nové generace Corsy vkládá Opel velké naděje. Vozy B segmentu se v Evropě prodávají v obrovských počtech a neúspěch právě tohoto modelu by mohl znamenat existenční potíže. Nová Corsa stojí na platformě gamma vyvinuté společně s Fiatem (stojí na ní i Grande Punto), ale zvenčí si zachová typický design moderních opelů. Na fotografii, která se v těchto dnech šíří internetem, se nová corsa tváří jako zmenšená Astra s novými světlomety, nárazníkem i mřížkou chladiče, každopádně působí hodně dynamicky (na fotografii se jedná zřejmě o sportovní verzi).

Libor Zezulka
Diskuze (15)
25. 2. 2006 14:13
Re: Ina zadna cast !!!
Brzy budeme v reálu... :-O :-) ;-)
25. 2. 2006 13:50
Re: Ina zadna cast !!!
Ta Červená má velmi vyvážený předek... myslím, že by se takhle chytla a tím začnou problémy Punta... Brzy, ale je to holt v této třídě boj. Do toho Clio... s tou nádhernou fotkou u silnic teď, co tady máme... Záď tvé Corsy... teda, to je dílo... tohle přece nemohou pustit. Opel neumí auta zezadu... naposledy se strefili s Calibrou... Tak můj tip je, že tenhle zadek nebude finále... to by byla konečná... Takovej Corsobrouk :-)