Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Po dobrých zprávách přišly špatné: Schumachera prý už neuvidíme!

Martin Machala
Diskuze (14)
Před několika týdny jsme psali, že by se stav Michaela Schumachera mohl zlepšit, alespoň to tehdy tvrdil samotný Luca di Montezemolo. Poslední novinky jsou ale daleko méně optimistické.

„Musel by se stát zázrak, aby se Michael na veřejnosti ještě objevil,“ nechal se slyšet Gerd Krämer, rodinný přítel Schumacherů. Podle Krämera se stav sedminásobného šampiona formule 1 vůbec nezlepšuje, okolí prý sice vnímá, jeho reakce jsou ale údajně skoro nulové. „Jeho uzdravení je s největší pravděpodobností nemožné,“ nechal se slyšet bývalý šéf marketingu automobilky Mercedes. „Troufám si říct, že Michaela už neuvidíme,“ dodal Gerd.

Schumacher utrpěl poranění hlavy při lyžování v prosinci 2013, následně byl 159 dní v umělém spánku, v současnosti pobývá v domácím léčení. Jeho léčba by podle neověřených informací měla přijít na 3,6 milionu korun týdně.

Martin Machala
Diskuze (14)
Avatar - nalimer
7. 9. 2016 07:49
Dohady
Z tych rozporuplnych sprav nie je jasne, ci je ochromeny pri mysleni alebo nie. Hawking ma inu diagnozu, ale podla nej je uz 50 rokov anjelickom... Ak ma normalne myslenie ale obmedzene schopnosti komunikacie, nic nie je stratene.
Vsetky doravy chodia od blizkych, nie od konkretneho lekara. Toto je fakt, ktory mozno vycitat jeho rodine.
7. 9. 2016 06:21
chudak
z jeho duse patrne nezbylo vubec nic nebo jen uplne torzo a prezivajici telesna schranka bez duse je pouze pritez pro vsechny zucastnene.

to ze tu nehodu prezil, vzhledem k tomu, v jakem je stavu, nelze nazvat stestim v nestesti, ale spise jeste vetsim nestestim. myslim si, ze v takovem stavu by nikdo rozumny skoncit nechtel.

je az ironii osudu, ze prezil prakticky bez ujmy leta stravena ve formuli 1 a pak se takto seredne vyboura na lyzich.
7. 9. 2016 06:14
Re: je naprosto jedno
myslim, ze kdyby schumacher mohl o sobe a svem majetku rozhodnout v dane situaci sam, tak uz by se utracelo jen neco malo za pohreb.
6. 9. 2016 23:48
Re: je naprosto jedno
Pri jeho majetku si môže dovoliť starostlivosť aj na niekoľko generácii. (počas kariéry zarábal aj 2 miliardy korún ročne) Kiež by mu to pomohlo...:-(
6. 9. 2016 19:34
Re: To je kur.vská smůla.
Možná KARMA.