Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podzim u Fordu: vybavený Focus za 410 tisíc

Ondřej Láník
Diskuze (11)
Společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o., přichází od 1. září tohoto roku hned se třemi atraktivními akčními modely, které činí osobní vozy Ford ještě dostupnějšími. U modelu Focus Trend+ ušetří zákazník až 113 200,- Kč!

Společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o., přichází od 1. září tohoto roku hned se třemi atraktivními akčními modely, které činí osobní vozy Ford ještě dostupnějšími. U modelu Focus Trend+ ušetří zákazník až 113 200,- Kč!

Ford Fiesta UEFA Champions League a Ford Fusion UEFA Champions League

Ford je, jak známo, dlouhodobě jedním z hlavních partnerů evropské fotbalové Ligy mistrů, a tak je logické, že se tato úspěšná spolupráce odrazila i v názvu jeho nejnovějších akčních modelů. U Fordu Fiesta Champions League s motorem 1.3i, jehož cena začíná částkou 239 990,- Kč, tak nyní zákazník ušetří až 69 990,- Kč. Cenové zvýhodnění se pochopitelně netýká jen základního modelu, takže např. pětidveřová Fiesta Champions League Ambiente s klimatizací přijde jen na 289 990,- Kč a varianta 1.4 TDCi 5d Ambiente s klimatizací na 332 400,- Kč.

Ford Fusion UEFA Champions League s motorem 1.4i a ve výbavě Ambiente je nyní v nabídce už od 309 990,- Kč. Velmi zajímavé jsou však i další varianty nabízející úsporu až 91 650,- Kč. Například Fusion Champions League 1.4 TDCi Ambiente s klimatizací stojí jen 369 990,- Kč a vrcholný model Fusion+ 1.6 Duratec s klimatizací přijde jen na 409 990,- Kč. Mimořádně výhodná je pak varianta Fusion Trend se sadou Comfort. Cena vozu je pak 400 990,- Kč a součástí výbavy jsou například dva airbagy, kola z lehkých slitin, klimatizace či vyhřívané přední sklo.

Ford Focus Trend+

Třetí a čtvrté čtvrtletí letošního roku znamená velkou šanci pro všechny motoristy, kteří mají zájem o bohatě vybavené varianty Fordu Focus. Je pro ně totiž připravena limitovaná edice Focus Trend+ v ceně již od 409 990,- Kč! Za tuto cenu přitom zákazník kromě pětidveřové karoserie a motoru 1,6l (74 kW) dostane šest airbagů, klimatizaci, ABS s elektronickým rozdělovačem brzdné síly EBD, stereorádio s CD přehrávačem, elektricky ovládaná okna i zrcátka atd. Výhoda pro zákazníka tak činí až 113 200 korun českých.

Všechny zmíněné akční nabídky platí do odvolání nebo do 30. listopadu a lze je kombinovat s příslušnými značkovými leasingovými produkty společnosti FordLeasing. Fiesta Leasing, Fusion Leasing, Focus Leasing, Leasing s nulovým navýšením či Premium Leasing. Zároveň se ruší akční nabídky Fiesta Fresh, Fusion City a Focus Výměna.

Ondřej Láník
Diskuze (11)