Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pokud se bude Lamborghini Urus vyrábět, tak v Itálii a ne na Slovensku

Ondřej Chamilla
Diskuze (19)
Nová zpráva popřela původní informace, že by se SUV Lamborghini Urus mohlo vyrábět na Slovensku. Podle informací magazínu Quattroruote bude i tohle Lamborghini produkováno v Itálii, pokud dostane zelenou.

Výroba SUV Lamborghini Urus ještě stále není stoprocentně potvrzená. V minulém roce ale generální ředitel značky Stephan Winkelmann řekl, že vůz může být produkován za hranicemi Itálie, přičemž nejhlasitěji se hovořilo o Slovensku. Továrna v Sant´Agatě by prý výrobu nemusela zvládnout. Pak se ale objevila informace, že italská vláda touží po tom, aby i tento vůz byl vyrábět ve své domovské zemi, a chce danou myšlenku podpořit.

Nejnovější informace od zdroje časopisu Quattroruote říkají, že pokud automobil půjde do sériové výroby, tak by se měl vážně vyrábět v Itálii. Značka má těžit z pobídek v hodnotě 80 milionů eur za to, že ponechá výrobu v domovské zemi Lamborghini. Koncept vozu byl představen již před třemi lety, uvidíme tedy, zda se nakonec do sériové výroby vážně dostane.

Ondřej Chamilla
Diskuze (19)
28. 5. 2015 09:49
Re: Slovaci mi velmi pripominaju Talianov
Samozrejme je to podstatne vacsia krajina.
27. 5. 2015 17:56
Re: Slovaci mi velmi pripominaju Talianov
nepoznas talianov ak toto pises.
slovaci maju vyhodu v tom, ze nie sme az tak diverzifikovani ako taliani. A nemame az taky socializmus ako taliani. Talian zo severu je uplne iny ako talian z juhu. Talian zo severu sa ovela viac podoba na nemca, talian z juhu na greka, ci africana.
27. 5. 2015 10:15
Re: Slovaci mi velmi pripominaju Talianov
Ano, kazdy ma svojich ekonomickych migrantov, neviem, preco by sme zrazu mali mat kvoty. Ked Lunici migrovali, tak miesto kvot pre vsetky krajiny, nam zaviedli viza.
26. 5. 2015 21:03
Re: Slovaci mi velmi pripominaju Talianov
Ikonou východu je Luník IX ;-)
26. 5. 2015 16:14
Re: Slovaci mi velmi pripominaju Talianov
I Bentley by měl mít MLB evo.