Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Poleťte s námi 13. května na testování Škody Superb 2013!

Tomáš Kovařík
Diskuze (147)
Pro tři vybrané blogery Auto.cz máme exkluzivní nabídku: na naše náklady odletí z Prahy do Vídně na mezinárodní testování faceliftované Škody Superb. Za jakých podmínek?

Nabízíme vám šanci být mezi úplně prvními, kteří na vlastní kůži vyzkouší jízdu v modernizovaném voze Škoda Superb. A zároveň také s námi zažít jeden „běžný“ novinářský den při mezinárodní prezentaci. Co je k tomu potřeba?

Stačí být aktivním blogerem na Auto.cz, mít více než 18 let, vlastnit platný řidičský průkaz skupiny B a platný cestovní doklad (cestovní pas nebo občanský průkaz). Pokud tohle všechno splňujete a máte-li zájem jako jedni z prvních sami řídit faceliftovaný Superb na silnicích okolo Vídně, stačí udělat jediné: poslat nám mail na adresu superb@auto.cz a stručně ve dvou třech větách v něm zdůvodnit, proč zrovna vy byste měl/měla být vybrán/vybrána. Nezapomeňte uvést svůj nick, bez něj bude odpověď neplatná!

Porota složená z členů redakce Auto.cz z došlých mailů vybere tři nejzajímavější, nejvtipnější a nejoriginálnější odpovědi. Uzávěrka této soutěže je přesně za týden, v pondělí 6. května ve 12:00. Výherci musí svoji účast na akci potvrdit do 24 hodin od kontaktování prostřednictvím mailu. V případě, že se tak nestane, bude obratem osloven další zájemce v pořadí. Dojmy z jízdy, případně ze samotné akce výherce po návratu zveřejní na blogu.

Podmínkou pro účast na mezinárodním testování faceliftované Škody Superb je poskytnutí veškeré součinnosti potřebné pro realizaci této cesty. Tím se v případě výherců rozumí sdělení skutečného jména, adresy a čísla mobilního telefonu. Požadované údaje musí být nejpozději do 10. května doručeny podle pokynů redakce odpovědným osobám ve Škodě Auto. Redakce bude tyto údaje považovat za důvěrné a nebude s nimi nijak nakládat ani je nikomu dalšímu poskytovat. V opačném případě bude opět obratem osloven další zájemce v pořadí.

Tomáš Kovařík
Diskuze (147)
Avatar - Hotwire
5. 5. 2013 23:52
Re: faaakt
moc vystrajal tak ho dali na samotku.
Avatar - Hammunasakra
5. 5. 2013 01:41
Re: VÍDEŇ
No právě proto, že NEjsou konvenční.. :-)
PS: Co kdybyste už pár "konvenční" měl, tak "co (kam) dál"? ;-)
4. 5. 2013 19:24
Re: VÍDEŇ
Jo WIesmann je parada. Roadster, samozrejme. Ty radoby zavodni kreace uz tolik ne. Ale proc si kupovat tyhle auta misto konfekcnich sportaku?
Avatar - Hammunasakra
4. 5. 2013 15:02
Re: VÍDEŇ
To (dle mne DOOPRAVDY ;-) ) JE :yes: :-)
Avatar - Emel
4. 5. 2013 12:51
Re: VÍDEŇ
Ta 600, to je žrádlo >:-[]