Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Příď Toyoty Supra zachycena zcela bez maskování. Kam přijde registrační značka?

Stanislav Kolman
Diskuze (9)
Po letech čekání je premiéra nové Toyoty Supra konečně za rohem. Ještě před oficiálním debutem se však na sítích objevil jeden špionážní snímek, který ukazuje zcela odhalenou příď auta.

Dlouhé roky japonská automobilka Toyota napínala všechny milovníky sportovních vozů čekáním na novou generaci modelu Supra. Nakonec se dočkáme počátkem příštího roku na detroitském výstavišti, kde se uskuteční světová premiéra. Ještě před oficiálním odhalením ale můžeme vidět příď vozu na jedné špionážní fotografii.

Ta se objevila na fóru SupraMKV a podle posledních informací skutečně koukáme na sériovou Supru bez jakéhokoliv maskování. Zachycena byla bohužel jen příď, ovšem už to stačí k jedné zásadní otázce: kam nový sporťák dostane registrační značku?

Sériová podoba sourozence BMW Z4 určitě potěší všechny, kterým se líbil před pěti lety představený koncept FT-1. Přídě koncepčního a finálního vozu jsou si totiž nesmírně podobné. Rozdíly lze spatřit ve větších LED světlometech či konvenční kapotě, která po vzoru konceptu nedostane průhlednou část. Novinkou je centrální vstup vzduchu, díky kterému je příď ještě agresivnější.

Neznámou zatím zůstává záď automobilu, ale vzhledem k podobnosti přídě a fotkám maskovaných prototypů odhadujeme, že i tato partie bude hodně podobná konceptu FT-1. Ale nechme se překvapit, odpovědi na všechny otázky se dozvíme již za pár dní.

Stanislav Kolman
Diskuze (9)
Avatar - N6600
13. 12. 2018 11:51
Re: Sup
K tomu foteniu - kamion je tiez pomerne siroky a ta fotka to skresluje. A ak je to nejaky US kamion, tak ten je dokonca sirsi, nez europsky.
Avatar - Uživatel_5340709
13. 12. 2018 09:42
Re: Sup
S tím focením máš určitě pravdu, ale celé to působí dost konvenčně. Spíš to na mě působí jako nová Celica.
13. 12. 2018 09:29
Re: Je svoje
Z4 som videl pred mesiacom v Milane na EICME a moc ma neoslovilo. Uprimne uz druha generacia s pevnou strechou sa mi nepacila tak ako prva s platenou.
13. 12. 2018 08:16
Re: kam?
Vite co je sportovni vuz dle legislativy a nalepovaci foliove RZ? To neni jako ze normos Osobak, co jezdi bezne po silnici a sportovne vypada (lambo, porsak atd...). To je sportovni vozidlo, treba zavody do vrchu, Rally, na okruhy atd...ktere je registrovano a ma tudiz RZ a muze se presouvat za urcitych podminek po bezne komunikaci. Ale bezne vozidlo nemuze mit RZ. Vim, delam v tom :-)
Avatar - CountachSV
13. 12. 2018 07:19
Je svoje
Bohužel se bojím, že i tak to bude vypadat lépe, než Z4. Ta se dle mě vůbec nepovedla, ani z jednoho úhlu - pokud se dá soudit z fotek.