Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Range Rover ještě letos odhalí ultraluxusní verzi a prodloužený model

Diskuze (2)
Novinkami se to u Land Roveru v poslední době jen hemží. Na listopad se chystají dvě další premiéry.

Luxusní značka Range Rover se bouřlivě rozvíjí. K loni uvedenému Range Roveru letos přibyla nová generace Range Roveru Sport a brzy se přidají hybridy, první v historii automobilky. V listopadu Land Rover odhalí ještě dva nové deriváty Range Roveru.

Příznačně na listopadovém autosalonu v Dubaji se světu poprvé ukáže superluxusní verze Range Rover Ultimate, jejíž cena se přiblíží čtyřem milionům korun. V listopadu se koná také americká LA Auto Show a tam se zase odhalí Range Rover s prodlouženým rozvorem.

A co příští rok? Ten bude pro změnu ve znamení Discovery, které se stane stejně významným sub-brandem jako Range Rover. Land Rover se chystá uctít 25 let od uvedení první generace na jarním autosalonu v Ženevě, kde se ukáže koncept. Na podzim se pak představí sériová podoba prvního z nových Discovery. Chystají se hned tři modely – nástupce současného Freelanderu, jeho prodloužená sedmimístná verze a také nové „velké“ Discovery.

Diskuze (2)
10. 10. 2013 22:16
Re: uz sa neviem dockat
prej milešovka :-) rr long ultimate :yes:
Avatar - 3_diamanty
10. 10. 2013 20:57
uz sa neviem dockat
som uneseny ;-) :yes:

RR :yes:

snad to umlci aj tych ktori GL od mercedesa povazuju za top vrchol SUV sveta >:D ... pricom vedla range roveru je to len taka Milesovka

;-) :yes: