Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Reklamy, které stojí za to: S Nissanem Micra klíče hledat nebudete

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (11)
S modernizovanou Microu chce Nissan zaujmout především ženy. Městské mini vedle atraktivního designu sází i na praktické prvky výbavy.

Nissan v novém reklamním spotu vychází z reality současnosti, kdy řada žen používá stále větší tašky, v nichž nosí stále více věcí. Není tedy divu, že najít relativně malý klíč od vozu není otázkou okamžiku.

V případě nové Micry může tento problém zcela odpadnout díky klíči, který Nissan označuje jako inteligentní. Stačí jej mít jednoduše u sebe a dveře se otevřou jediným dotykem. Hledat jej není třeba ani k nastartování, protože i k tomu stačí stisk tlačítka.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (11)
Avatar - pelikoš
23. 8. 2013 18:38
i-key
je v pohodě,mám ho taky a funguje velmi spolehlivě ;-)
Avatar - pelikoš
23. 8. 2013 18:34
Re: Bezklíčový přístup
přesně,je tam i normální klíč na otevření klasickým zámkem
Avatar - EauRouge
23. 8. 2013 11:33
Re: ludska pohodlnost nema hranic
A taky se před sto lety startovala auta kličkou. Vzpomíná na ní někdo s láskou? Asi ne. Znamená to, že jsme pohodlní? Ne, jen se technika vyvýjí k větší efektivnosti, tak jak se to děje už od vzniku automobilismu. Nebo byste se rád vrátil do "starých dobrých časů" kde nebyl posilovač řízeni, posilovač brzd, klimatizace, elektrická okna nebo intervalové stěrače?
23. 8. 2013 09:04
Re: Ach ta lidská pohodlnost...
"Přes klíček" můžeš mít klasický dálkově ovládaný centrál a ten tuhle slabinu nemá. Plus zapalování je klasické.

Jestli jsi chtěl říct, že je jedno, jestli bezklíčový vstup používáš, nebo ne, když už ho v autě máš, tak to máš pravdu. Jen je to zvláštní sdělení. :-)
23. 8. 2013 08:52
Re: Bezklíčový přístup
Skutečně? Klíče Nissanu v sobě nemají nouzový klíč? V manuálu jsem viděl i postup, jak nastartovat, když bezklíčový start selže. Ale už to není tak jednoduché, jako otevřít dveře, co si pamatuji.