Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks na Rallye Dakar 2011

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Letošní Rallye Dakar 2011 má ještě více přiblížit nákladní vozy Renault zákazníkům.

Nákladní vozy Renault i po více než 30 letech pokračují v dakarském dobrodružství. Závodu, který se koná v první polovině ledna 2011 v Argentině a Chile, se zúčastní asistenční nákladní vozidlo Kerax 6x6 Rally Raid společně s off-roadem Renault Sherpa.

Renault Trucks využije této příležitosti a představí nový Premium Lander s robotizovanou převodovkou Optidriver+, který dorazí na jihoamerický trh v roce 2011. Dále bude také Renault propagovat program Optifuel, zaměřený na úsporu pohonných hmot.

Pro Renault Trucks je Dakar v Argentině a Chile ideální příležitostí pro bližší kontakt a komunikaci s jihoamerickými zákazníky. Proto divize Renault Trucks Argentina spustila druhý ročník soutěže Cítíte se na účast v Rally?, která umožňuje zákazníkům, dodavatelům a zaměstnancům Renault Trucks vyhrát místo v asistenčním voze Kerax.

Velká pozornost bude věnována spuštění programu sociální odpovědnosti v listopadu 2011. Tento program bude založen na dvou tématech, bezpečnosti na cestách a ochraně prostředí. Teamy Renaultu bude doprovázet 6 novinářů, specializujících se na tyto problémy, kteří budou upozorňovat na 14 zásadních otázek týkajících se této problematiky. Je plánováno několik akcí a online reportáží na určených blozích.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
3. 1. 2011 12:54
hezké obrázky :-)
Kdo jim to maloval? Asi nějaký teenager >:D Že jim není hanba toto prezentovat, raději neměli nic ukazovat a nechat to na samotné zahájení. :no: