Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks na Solutrans 2011

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Renault Trucks na obchodním veletrhu užitkových vozidel Solutrans 2011 představí vybrané modely ze své nabídky i služby, které nabízí dopravcům a řidičům.

Veletrh užitkových vozidel Solutrans 2011 se uskuteční ve dnech od 29. listopadu do 3. prosince v areálu Euroexpo v Lyonu a společnost Renault Trucks rozdělí svou expozici na dva tématické celky. První z nich má vyvolávat především nadšení, zatímco druhý je zaměřen na inovace.

V sekci nadšení bude hlavním tématem příběh modelové řady Magnum, slavící v letošním roce své dvacáté výročí. Renault Trucks do Lyonu přiveze koncept VE 10 z roku 1985, který byl předzvěstí zrození nového modelu.

Konceptu z poloviny osmdesátých let bude dělat společnost Magnum, který se zúčastnil jízdy po legendární Route 66 v USA a nyní patří společnosti Transport Avril. U vchodu do areálu Euroexpo bude návštěvníky vítat kolekce zastupující pět generací Renaultu Magnum.

Vedle vozidel připomínajících 20. výročí modelové řady Magnum bude dalším lákadlem v sekci nadšení Renault Premium Truck Racing, který nese barvy závodního týmu MKR Technology a doplňovat jej budou tři závodní simulátory.

Druhým tématem na stánku Renault Trucks bude inovace. Zde se návštěvníkům představí program Optifuel, který má prostřednictvím školení řidičů, doplňovaní informací a dalších prvků přispět k snížení spotřeby paliva. Monitorovací systém Optifleet nabízí sledování vozového parku v reálném čase.

Podobně jako v loňském roce se i letos v Lyonu představí elektřinou poháněný rozvážkový nákladní automobil Maxity Electrique. Vedle něj bude vystaven i model řady Premium na zemní plyn a Premium Distribution Hybrys Tech s hybridním pohonným systémem.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)