Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks uvádí model T X-Road 460 pro stavebnictví

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost Renault Trucks představuje model T X-Road 460, který nemíří na trh jako zcela nově vyrobené vozidlo, ale výsledek práce oddělení s označením Used Truck Factory.

Společnost Renault Trucks již v loňském roce představila své nové oddělení s označením Used Truck Factory, které se věnuje vozidlům starším pěti let a upravuje je podle potřeb jejich budoucích provozovatelů.

Nyní představuje jeden z modelů, který výsledkem práce právě tohoto oddělení a jedná se o model T X-Road 460 určený pro přepravu materiálů a zásobování na stavbách.

Tahač Renault Trucks T X-Road patří do nové nabídky ojetých vozidel „na míru“ francouzského výrobce. Pečlivě vybraná vozidla této řady prochází 200 bodovou technickou kontrolou a renovací v oddělění Used Truck Factory v Bourg-en-Bresse.

Renault Trucks T X-Road 460 v konfiguraci 4x2 je vybaven motorem DTI 11 Euro 6 o výkonu 338 kW (460 k). Pohonná jednotka spolupracuje s robotizovanou převodovkou Optidrive s přidaným jízdním režimem off road.

Tahač disponuje zvýšení své odolnosti při práci mimo zpevněné vozovky mimo jiné ocelovými nárazníky, vysoce odolnými přístupovými schůdky nebo ochrannými mřížkami světlometů. Renault Trucks T X-Road je vybaven pneumatikami 315/80 se smíšeným profilem a jeho světlá výška byla zvýšena o 60 mm.

Výrobce poskytuje na ojetý model T X-Road 460 záruku o délce 1 rok nebo 120.000 km, vztahující se na hnací řetězec - motor, převodovku a nápravy a platnou v celé servisní síti Renault Trucks v Evropě. Součástí nabídky je také non stop asistence Renault Trucks 24/7 a zajištění odtahu.

Model T X-Road 460 nabízí obchodní síť Renault Trucks ve Francii, Španělsku, Polsku, Maďarsku, Německu a Belgii.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)