Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks a XPO Logistics na další dva roky spolu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Spolupráce mezi Renault Trucks a XPO Logistic trvá již osmatřicet let a podle nové smlouvy bude pokračovat minimálně ještě další dva roky.

Renault Trucks a XPO Logistics společně v první polovině dubna letošního roku oslavili v Renault Trucks Square v Lyonu podpis dvouleté smlouvy týkající se investice více než 100 miliónů eur, kterou XPO Logistics učiní do pořízení vozidel Renault Trucks s označením Garance vyrobeno ve Francii.

Při této příležitosti předal prezident Renault Trucks Bruno Blin klíče od 2500. vozidla Renault Trucks Euro 6 ve flotile společnosti XPO Logistics generálnímu řediteli Transport Solution- Europe XPO Logistics Luisi Angelu Gomezovi.

Flotilu 2500 vozidel Renault Trucks Euro 6 ve službách XPO Logistics tvoří modely distribuční řady D a dálkové řady T, které jsou využívány pro regionální, národní a mezinárodní přepravu.

Nová dvouletá smlouva potvrzuje dlouhodobé vztahy, které obě společnosti budují od roku 1979 a jejich závazek pokračovat v rozvoji know-how francouzského průmyslu.

Vozidla Renault Trucks, která jsou koncipována a vyráběna ve Francii od roku 1894, nesou označení Garance vyrobeno ve Francii. Toto označení potvrzuje odbornost a kompetentnost výrobních závodů značky Renault Trucks v Blainville-sur-Orne (Calvados), Bourg-en-Bresse (Ain) a Lyon (Rhône).

Modely značky Renault Trucks jsou jedinými nákladními vozidly, kterým asociace ProFrance tento oficiální certifikát udělila. V nedávné době došlo k jeho prodloužení až do roku 2020.

XPO Logistics jeden z deseti největších světových poskytovatelů dopravních a logistických služeb dlouhá léta investuje do nákladních vozidel vyráběných ve Francii a pravidelně obnovuje svůj vozový park.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)