Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renaultsport RS 01: Francouzský závodní stroj oficiálně

Ondřej Chamilla
Diskuze (25)
Renault představil svůj nový závodní vůz Renaultsport RS 01, který používá motor Nissanu GT-R a již brzy se objeví na evropských závodních tratích.

Po sérii upoutávek je zde nový stroj určený pro závodní tratě, Renaultsport RS 01. Automobil má karbonový monokok vyrobený ve spolupráci s firmou Dallara, který splňuje normy LMP1. Futuristicky tvarovaný závoďák s hmotností pod 1100 kg je poháněn dvakrát přeplňovaným šestiválcem původem z Nissanu GT-R, který pohání zadní kola skrze sedmistupňovou sekvenční převodovku Sadev. Motor má být naladěn na výkon více než 500 koní, tedy 373 kW.

Automobil jezdí na osmnáctipalcových kolech Braid se speciálními pneumatikami Michelin, brzdí jej pak šestipístkové karbon-keramické brzdy s kotouči o průměru 380 mm. Zajímavý je vzhled auta, který připomíná koncepty a nechybí diodové osvětlení. Tento Renault má navíc velmi propracovanou aerodynamiku, maximální rychlost navíc činí více než 300 km/h.

Na podvozku najdete tlumiče Öhlins a zavěšení s dvojitými lichoběžníky. Co se týče rozměrů, tak je RS 01 dlouhé 4710 mm, na šířku má rovné dva metry, na výšku pak 1166 mm a rozvor činí 2744 mm. Cena závodního stroje, který uvidíme na tratích v rámci šampionátu Renaultsport Trophy, je 282.000 liber, tedy zhruba 9.850.000 Kč. Alain Prost se pak o tomto stroji vyjádřil slovy, že se jedná o „neobyčejné závodní auto s čistým sportovním duchem GT.“

Ondřej Chamilla
Diskuze (25)
9. 3. 2020 07:32
Superella
I have no choice. I uncross my legs, turn to face him, biting my lip again, my face I am sure a bright, burning scarlet. A cold rush of air invades my privacy, telling me that as I suspected (there was really very little room for doubt) the legs of my panties are, indeed, crumpled so badly that they cover nothing whatsoever. I do not shave that part of my person, and he can see that the hair is blonde, a little darker than the razor-teased mop on my head.
https://adultpornroll.com/pornhub/
He has not finished yet.

It is not enough, the eyes say, simply to uncross my legs. No, I must open them completely, allow him to look right up my skirt, see absolutely everything, unsullied by shadow. At one time, at this point, I used to attempt to rebel, throw off the control the man had over me, say that this was the boundary beyond which I refused to go.

But this did me no good, and after many such failed attempts I ceased even to try. There is nothing I can do about it. He has me under total, inalienable control, can do with me whatever he wishes.

And what he wishes, after sitting for a few moments drinking his fill of what is under my dress, is stand, gaze contemptuously at me, drain the last of his drink, and signal with his eyes again that I must follow him, as he leaves the bar.
https://hotmyfreecams.com
We do not walk far. He leaves the building, turns left, walks a few paces, and turns up a back alleyway. It is narrow, strewn with rubbish, the walls adorned with graffiti. The smell of feline urine assaults my nostrils. I follow, patting at my dress as I attempt desperately to smooth it, squirming at the discomfort of my still rucked up panties, dreading what is to come.
Avatar - Enthusiastic.driver
29. 8. 2014 08:00
Re: Homologace do provozu
kéž by..
29. 8. 2014 07:05
Re: Nelibi
U závodního auta hledat samoúčelný křivky...hmmm, když to říká tvoje žena ;-)
29. 8. 2014 05:09
Nelibi
Ikdyz jsem zde v mensine, kdyz uz ne zcela osamocen, za sebe musim rici, ze se mi zase tolik nelibi. Chapu, ze vzhled je u tohoto vozu skutecne druhorada zalezitost, ale zaplavu pozitivnich emoci u mne tedy rozhodne nevzbuzuje. Pokud bych mel byt konkretni, co mi vlastne vadi, tak je to neco, co moje zena charakterizuje slovy "predelano dobrotou" a ja jako jednodussi clovek se spokojim s terminem "preplacano". Vubec nemam na mysli velky pocet ruznych sani, vetrani a zeber, ty jiste budou mit sve funkcni opodstatneni, ale jista nadbytecna a neharmonicka nakupeni misty mirne samoucelnych krivek a zejmena nebetycna uroven nesourodosti struktury a barev povrchu zejmena v predni casti a profilu, mne skutecne rusi. Naopak zadni cast se myslim vcelku povedla.

Nepochybuji ovsem o tom, ze pojede velmi dobre (ale to bych nemohl posoudit, ani kdyby mi to pujcili na vikend i s okruhem, cisternou benzinu a hromadou gum).
Avatar - Emel
28. 8. 2014 21:47
Re: nice
Jo, vo tom žádná :-)