Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Všechno ve žluté? U Rolls-Royce to není problém

Diskuze (0)
Exkluzivní automobilky jsou připraveny vyrobit skoro jakoukoliv barevnou kombinaci. Možnosti individuálních úprav jsou omezeny jen extravaganci majitele.

Zatímco obyčejná auta mají většinou černý nebo někdy béžový interiér, značky jako Rolls-Royce jsou schopny vyhovět jakémukoliv přání. Britská automobilka v uplynulých dnech prezentovala dva příklady.

První z nich je fotka kabrioletu Phantom Drophead Coupé. Žlutý lak už byl na drahých autech k vidění dříve, například u sportovních modelů Maserati GranTurismo a Aston Martin DBS byl dokonce ve standardní paletě nabízených barev. Ale Rolls-Royce je přece jen někde jinde. Navíc dokáže s karoserií sladit i podobu interiéru – zadavatel této kombinace zatoužil i po žlutých sedadlech a volantu. Jen loketní opěrky jsou částečně v černé, to samé platí pro bezpečnostní pásy a zřejmě i koberce.

Další ukázkou je červené kupé Wraith, vystavené na autosalonu v Dubaji. Netradiční barva se objevuje i na středech kol a palubní desce. Kůže na sedadlech je tentokrát krémová, červené je alespoň jejich prošití kedrem. Takový kus si zřejmě v Emirátech najde svého majitele. A pokud snad ne, Rolls-Royce už v minulosti předvedl, že je připraven na jakýkoliv požadavek. Umí růžový lak i pozlacenou kapotu.

Diskuze (0)