Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Auto je po třinácté partnerem Festivalu filmů pro děti a mládež ve Zlíně

Vitek

Škoda Auto se opět stala hlavním sponzorem a poskytovatelem vozového parku pro Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež ve Zlíně. Celosvětově největší a nejstarší festival filmů pro děti a mládež začíná 29. května a potrvá do 4. června.

Účastníkům z 52 zemí celého světa bude představeno celkem 363 hraných filmů, z toho 13 ve světové premiéře a 103 v národní české premiéře. I letos očekávají pořadatelé překročení rekordní hranice 100.000 návštěvníků.

Škoda Auto se tradičně řadí k hlavním partnerům festivalu. „Zlínský festival filmů pro děti a mládež si za 55 let své existence vydobyl výsadní postavení na poli kulturních akcí v České republice,“ říká Michal Pres, vedoucí marketingu Škoda Auto Česká republika. „Vedle zapůjčení vozidel chystáme ve Zlíně i ukázku našich aktivit v oblasti dopravní bezpečnosti,“ dodává Pres.

Škoda Auto poskytuje organizátorům flotilu 24 stříbrných vozů Octavia a Superb, zajišťujících mobilitu účastníků a organizátorů festivalu. Vedle této flotily se Škodovka účastní také doprovodného programu, a to v rámci akce Den se Škoda Auto.

Na návštěvníky čekají interaktivně koncipované a zábavné ukázky výuky dopravních pravidel a dopravní bezpečnosti. Na demonstračním řezu modelu Octavia navíc odborníci předvedou, jak fungují jednotlivé bezpečnostní systémy vozu. Nabídka je doplněna různými soutěžemi.

Partnerství s filmovým festivalem ve Zlíně je součástí sponzorských aktivit společnosti Škoda Auto. Automobilka dlouhodobě patří k největším sponzorům kulturních institucí a kulturních akcí v Česku. Do této oblasti patří i spolupráce s Českou filharmonií, podpora Národního divadla, Národního muzea, Národního technického muzea a mezinárodního operního festivalu Smetanova Litomyšl.

Vitek