Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Fabia III, 3. díl: Maska chladiče

Ondřej Chamilla
Diskuze (212)
Ačkoliv se nám maska chladiče třetí generace Škody Fabia objevila alespoň částečně na obou předchozích uvolněných fotografiích, tentokrát ji konečně vidíme úplně celou.

Škodovka se při postupném představování přední části Fabie III zaměřila nejdříve na příď, tentokrát je totiž venku celá maska chladiče včetně středu nárazníku a části kapoty. Okolo znaku vidíme prolisy podobné těm na mnoha předchozích Škodách, nárazník má pak tvar rovněž dobře známý a zapadá tak jasně do modelové řady domácí automobilky. Ani tvar mřížky není žádným překvapením.

Jestli nám mladoboleslavští před představením celého vozu odkryjí i detaily zádi, nevíme. Zatím nám ale můžete do diskuze napsat, jak se vám dnešní, včerejší a předvčerejší detaily líbily.

Ondřej Chamilla
Diskuze (212)
Avatar - zigul011
15. 8. 2014 15:47
Re: hrůza
Kia -world. Souhlasím s tebou :-) staré auta jsou nesmrtelné! Dnes ty jebky dělají jen na pár let a pak aby člověk do toho nacpal prachy.Já si udělám za ty peníze hezky krásně staré auto a mám z toho radost velkou a ani nezakucká.Jel jsem s ladou do 1000km k moři a bez žádného zacukání či kašlání to zvládlo super.Pak jsme jeli s octávkou kámoše taky 1000km a po 500 km začal cukat no hrůza a z těch sedaček (kostelních lavic) bolely tak záda,že jsem se nemohl narovnat.
Avatar - zigul011
15. 8. 2014 15:42
Re: hrůza
Protože lada má svoje kouzlo ,kdo ho nevlastnil a nevlastní tak ví o tom *.
Avatar - zigul011
15. 8. 2014 15:41
Re: hrůza
no jo rozumbrada se ozval.Bolí z nových aut záda a ne z lady, tam mne nebolí to je jak když si sednu do křesla.Ty nemáš co dělat za volantem za ty tvé kecy...náhodou brzdí líp jak nejaka škůdka ,nebo jiné auto.mám i v zadu kotoučové brzdy z fiata 125. .Jel jsem s ladou do 1000km k moři a bez žádného zacukání či kašlání to zvládlo super.Pak jsme jeli s octávkou kámoše taky 1000km a po 500 km začal cukat no hrůza a z těch sedaček (kostelních lavic) bolely tak záda,že jsem se nemohl narovnat.
15. 8. 2014 12:24
Re: Chléb a hry
Hej nic proti, ale běžte se odpadovat někam jinam.
Jsem fakt podstatně víc zvědavej na Fabii, než na tohle.
Snad kromě coswortha ani jeden z vás není žádnej pitomec, abyste plevelili diskuse takovým způsobem. Zkuste v sobě najít nějakej lidskej základ a prostě na sebe příště nereagujte...
Avatar - aproximus
15. 8. 2014 10:58
pořád nic?
já už chcu zadní trojúhelníček :-( >:-[]