Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Fabia: Výroba nové generace oficiálně spuštěna

Jan Mička
Diskuze (74)
Škoda Fabia je minulostí, přivítejte Škodu Fabia. V mladoboleslavském závodě se začala vyrábět její třetí generace.

Automobilka Škoda oficiálně spustila výrobu třetí generace modelu Fabia. Ta se po postupném odhalování detailů představila v kompletní vnější podobě již minulý týden a nedlouho poté následovala první fotografie interiéru. Šťastlivcům se možná naskytne příležitost zahlédnout první vyrobené kusy v okolí hlavního závodu v Mladé Boleslavi, oficiálně se však vůz představí na blížícím se autosalonu v Paříži.

Škodovka se na start výroby nové generace Fabie připravovala během celozávodní dovolené, která skončila v polovině srpna. Chce tak navázat na úspěchy předchozích dvou vydání městského modelu, pro který se dohromady rozhodlo více než 3,5 milionu zákazníků. Podle informací automobilky se do rozsáhlých úprav a modernizace závodu zapojilo 40 firem specializovaných na výrobní techniku a technologie.

Jan Mička
Diskuze (74)
30. 8. 2014 13:58
Re: VYDÍTE TAKY TY UMĚLE KYSELÝ KSICHTY V POZADÍ
Ti hošani a děvočky od dílen ani nemůžou být z škoda režimu nijak zvlášť vyplesklý, a trvá to roky nic novýho pod sluncem. Analyzuj reálie, na čechy si jen hrajou, furt stejný voblbovací spalovací popelnice [odkaz] to jim taky nijak zvlášť na náladě nepřidá. To není jako v nejlepší automobilce na světě = správně schutí a radostí.... to kdyby dělali alespoň tudle techno [odkaz] to by bylo inčí vzrůšo. Ale když je čověk robotizován a děnně polomrtvej baví ho pak za těch zpropadenejch 30táců jen leda to dojíždění z a do práce ve stále nový spalovací popelnicí, ikdyž jen vypůčený ;-) A na jiný myšlení mu energy už nezbývá
PS: to má samozřejmě svůj účel ;-)
Avatar - rimow11
30. 8. 2014 09:03
fabia
pekne nudne auto a taka šou okolo toho >:-[]
Avatar - boost.
29. 8. 2014 20:53
Re: Oficiálně?
Když už jsme u těch kusů určených k záhubě, tak jsem byl překvapen, že v rámci DriveNow jezdí po světě ještě ty elektrický jedničkový kupé ActiveE. Četl jsem na netu, že je odvážejí do šrotu (byla i fotka, jak je odvážejí kamionem), v USA. Pokud se nepletu, tak ta auta byla na pronájem nebo tak.

/OT
Avatar - twistedTSD
29. 8. 2014 18:11
Re: Renault forever
Pokud preferuješ ulítlosti typu Clio nebo 208, je to tvoje volba. Mně vyhovuje cítit se uvnitř útulně a příjemně, ne jako v cirkuse.

Kdyby tomu bylo jak říkáš, byl by to vlastně Kabaňův úspěch. Cílem unifikace je, aby i laici na první pohled věděli, co je daný vůz zač (byť jen značka).
29. 8. 2014 17:56
Re: Parkovačka
Mam vyfuk tak, ako bola motorka schvalena, ziaden ladak ani aftermarket, ale to e je z vnutornej strany od kolesa, z casti ho zakryva konzola, na ktoru je vyfuk uchyteny, a cely vyfuk ma z pohladovej strany vonkajsi chromovany pohladovy plast, takze kontrola by musela prebehnut na 4och, hlava skoro na zemi, aby to videl cez kardan, cinske skutre robia vacsi randal. Napad s trojnozkou a hlukomerom sa da uplatnit aj u aut, malokto vymeni vyfuk za originalny nahradny diel, ked "porovnatelne kvalitny diel" stoji niekedy len polovicu. Ten original z moto stoji cez 2000 Eur, takze menit za ruru za 600 usd nemienim, ale rozoberat ho pri cestnej kontrole :no: