Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Škoda Rapid natočena na Nürburgringu!

Aleš Jungmann
Diskuze (253)
Po sérii špionážních fotografií zde máme nový Rapid konečně v pohybu. Zeleným peklem se opravdu neloudá.

Zkušení testovací jezdci prohánějí Rapidy po Nürburgringu, zvuk pískajících pneumatik dokládá, že svou práci berou opravdu vážně. Na videu jsou s největší pravděpodobností dva testovací prototypy, které se objevily na řadě špionážních snímků.

Ty jsme vám nabídli i my ve článku Spy Photos: Škoda Rapid přistižena zblízka. Automobilka Škoda už na svých facebookových stránkách začíná s postupným odhalováním finální podoby vozu, na všech dosavadních záběrech jsou totiž vozy stále lehce maskovány a auto se tak tváří trochu jako indický Rapid.

Překvapení se však nekonají, uvolněné fotografie jasně naznačují, že můžeme být v klidu: velké změny oproti konceptu MissionL nenastaly. Světová premiéra je naplánována na podzim do Paříže, zástupci nejvýznamnějších světových médií však budou mít možnost se s modelem seznámit o něco dříve. Auto.cz bude u toho.

Aleš Jungmann
Diskuze (253)
Avatar - cerrbion
6. 6. 2012 13:02
Re: sirka
jasně že je úzké, když vychází z Fabie
Avatar - cerrbion
6. 6. 2012 12:59
Re: škoda thalia
1. 6. 2012 21:32
Zmatek v redakci
No jako nevím, ale redakce má v tom řádný zmatek. Nepozná rozdíl mezi Škoda Rapid a Škoda Octavia III a volně je zaměňuje. Copak nepoznají, že ty "postupně uvolňované" fotky jsou za Škody Octavia III a nemají s Rapidem nic společného????
1. 6. 2012 09:40
Nuda nuda nuda...
To co Skoda poslednu dobu predvadza je sama nuda. Zacalo to Citygo, pokracuje do Rapidom a dufam ze to nebude pokracovat aj pri OIII...
Avatar - theolli
31. 5. 2012 22:15
Re: RAPIDNÍ SMYČKA
[odkaz] třeba tady ;-)