Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Soutěž Nejlepší český řidič 2011 startuje v pondělí. Vyhrajte auto a 50.000,-Kč na benzin

Ondřej Láník
Diskuze (0)
Vyhrajte auto, 50.000,-Kč na benzin a další hodnotné ceny.

Devátý ročník soutěže Světa motorů o nejlepšího českého řidiče startuje už v pondělí.

O co se hraje?

V první řadě jde pochopitelně o prestiž, ale zajímat by vás mohla i možnost výhry automobilu Kia cee´d, ke kterému výherce dostane navíc poukazy na pohonné hmoty v hodnotě 50.000 Kč od Benziny.

Druhý v pořadí si z finále odnese poukázku na pneumatiky v hodnotě 20.000,- Kč od Continentalu a poukazy na pohonné hmoty v hodnotě 1.500,- Kč od Benziny.

Ani další z 50 finalistů však nepřijdou zkrátka.

Jak se zapojit?

Potřebujete jen mobilní telefon a chuť soutěžit.

Novinkou devátého ročníku je souběžné soutěžení v tištěném časopise Svět motorů a na internetu. Na soutěžící čeká v každém z deseti kol pět otázek. U každé z nich je na výběr ze tří odpovědí, z nichž správná je vždy jen jedna.

Soutěžní otázky zveřejněné v časopise Svět motorů se neshodují s těmi, které od pondělí najdete na webu Světa motorů.

Kdo chce zvýšit své šance na probojování do semifinále, odpoví na otázky jak z tištěného Světa motorů, tak z internetu. Samozřejmě nelze střídat účast jednou tam a podruhé tam. Zkrátka je potřeba odpovědět vždy na celou sadu padesáti otázek. Takže kdo si chce pojistit účast, odpoví na celou stovku.

Zásadní novinkou je pak také termín, dokdy musíte odpovědět, protože už neplatí týden jako dřív, ale celý SMS kvíz končí až 29. 5. 2011.

Tři sta padesát nejlepších bude zařazeno do boje o rozstřelovou otázku, kterou jim zašleme 7. 6. 2011 mezi 08.00 a 24.00 hod.

Z nich se kvalifikuje padesátka soutěžících, které pozveme na semifinále dne 30. 6. 2011.

Na základě testů z řidičských dovedností a znalostí postoupí patnáct semifinalistů až do závěrečného finále. A odtud už jeden odjede v novém autě.

Ondřej Láník
Diskuze (0)