Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy photos: BMW 1 Cabrio na trh nejdříve za rok

Ondřej Láník
Diskuze (11)
Čtvrtým otevřeným modelem, který je právě u BMW v přípravě před uvedením na trh je kabriolet vycházející z nejmenší modelové řady 1

Čtvrtým otevřeným modelem, který je právě u BMW v přípravě před uvedením na trh (vedle BMW 3 Cabrio, BMW M6 Cabrio a velkého Rolls-Royce) je kabriolet vycházející z nejmenší modelové řady 1. Typické mimikry, které v Mnichově testovací prototypy dostávají, sice zakrývá detaily karoserie, ale již nyní je zřejmé, že novinka bude mít jako jeden z mála otevřených vozů představených v poslední době, látkovou střechu. Ta se podstatně snáze ukryje v zádi, aby zanechala siluetu nejmenšího otevřeného BMW nedotčenou.

Nové snímky pocházejí z jarní vyjížďky na německém Nürburgringu, před několika dny jsme však zveřejnili také další snímky připravovaného vozu.

Ondřej Láník
Diskuze (11)
30. 4. 2006 22:36
Re: CABRIO
:-) EOS :yes:
30. 4. 2006 21:33
CABRIO
je o životním postoji. Tak nějak cejtím, že cabrio je prostě to pravé a správné... prostě člověk jedno cabrio mít má... Ovšem aby bylo cabrio ikonou, musí mít něco za sebou a musí vstoupit i do umění (pamatuješ na ten dokonalej biják "Muž a žena"... J.L.Trintignant ve Fordu Mustang?) Tak o tom to je. V třídě nižší střední je problém, že můžeš sklouznout do kategorie "kýčař, snaživec"... ale - v případě BMW nemám sebemenší důvod ke znepokojení. Tohle cabrio totiž tvoří, resp. ve své třídě tvořit bude ten pravej nižší, střednětřídní styl. Kolega misoo vznáší obavu o střechu... jo, chápu... ale volám - nebojme se... bude to přesně takový cabrio jaký patří k mladýmu řízkovi... Ostrý, tvrdý a něžný... BRAVO BMW :yes: