Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: BMW řady 3 se dočká faceliftu

Ondřej Láník
Diskuze (21)
Mercedes přezbrojil před několika měsíci, od Audi se to čeká už zanedlouho, a tak trojková řada BMW, která se brzy dostane do středního věku, potřebuje alespoň nějaké změny.

Nebude jich ale mnoho. Pozměněná bude jen příď, kterou tvoří rozměrný nově tvarovaný nárazník. Na zádi zůstane naopak vše při starém. Zásadní novinky nelze čekat ani pod kapotou, protože tam je BMW stále na špici třídy.

Kritika směřovaná k nesportovně vyhlížející přístrojové desce bude možná vyslyšena, ale to se dozvíme s jistotou na frankfurtském autosalonu letos v září.

Ondřej Láník
Diskuze (21)
30. 5. 2007 07:23
Re: GEORGE - DanielDesing
To vie kazdy aj tak, aj ked pise ako anonym. To proste nejde pomylit sa, ten styl je tak jednoznacny a tak blby, ze jeho zamena s niekym inym nepripada v uvahu. Len na doplnenie, dotycny vystupuje pod tymito nickami: DanielDesign, Daniel Design, 1A, 1A-DanielDesign, GEORGE, FALCOM..................................… je to tu o facelifte BMW, podla mna ho potrebuje po istej dobe existencie na trhu prave tak ako vacsina inych modelov. Maloktore auto je tak dokonale a tak vyzrete, aby splnalo kriteria doby od zaciatku kariery az po koniec v povodnej podobe.
30. 5. 2007 07:19
Re: Dokonalost
Dokonale alebo nie. Mnohym pripadaju zadne svetla tohto slachtica sportovej krvi za prilis krotke, az nehodne takehoto auta. Rozhodne by mali dostat viac vyrazu a osobitosti, autu by to len prospelo.
29. 5. 2007 23:28
Re: Dokonalost
a este lepsie jazdi :yes: To by si ale po 4 pivach uz nezvladol
29. 5. 2007 19:22
Re: Fotky jsou ze zimy
UŽ to VZDAJ :-) ... iba sa tu v jednom kuse strápňuješ
29. 5. 2007 19:20
Re: A co zadek
Presne tak, tie naozaj nevydarené zadné svetlá mali byť zmenené prvé