Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: nový Chrysler Town & Country (Voyager)

Libor Zezulka
Diskuze (10)
Chrysler v USA prodává obrovské množství MPV Town & Country, a tak si dává hodně záležet, aby nová generace vypadala k světu.

MPV Chrysleru s názvem Town & Country, u nás známé jako Voyager, se v USA prodává v obrovských počtech, a tak si Chrysler dává pochopitelně velmi záležet na tom, aby jeho nová generace převzala nejlepší vlastnosti aktuálního modelu a zbavila se zbytečných chyb, které by mohly zákazníky odradit od koupi Chrysleru a přivést do autosalonu jiné značky.

Tak jako v jiných segmentech musí i v třídě minivanů Chrysler bojovat s ambiciózními asijskými výrobci, za úhlavní asijské nepřítele se považují Hondu Odyssey a Toyota Sienna. Špionážní fotografie ukazují novou generaci modelu Town & Country během testování na americkém jihozápadě.

Přestože silné maskování úspěšně zakrývá všechny detaily, je patrná zásadní změna designu. Nová generace vozu bude mnohem hranatější než současný model, výraznou proměnu projde přední část se světlomety, maskou chladiče i nárazníkem, ale i zadní část. Novinka se představí zřejmě na začátku příštího roku na autoshow v Detroitu.

Libor Zezulka
Diskuze (10)