Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Opel Corsa OPC

Libor Zezulka
Diskuze (45)
Novou generaci Opelu Corsa svět už zná, nyní je na tahu Opel Performance Center se svým výtvorem Corsa OPC.

Novou generaci modelu B segmentu Corsa Opel veřejnosti už představil, vůz dokonce prošel v minulých dnech crash testem. Nyní je na tahu dvorní ladič automobilky Opel Performance Center, který v Německu testuje malý hot hatch Corsa OPC. Vůz se oblékne do charakteristické modré barvy, dostane pořádná litá kola, sportovní přední a zadní nárazník, výrazný zadní spoiler a pod kapotu přeplňovaný zážehový čtyřválec s objemem 1.6 litru. Premiéra? Příští rok v Ženevě.

Libor Zezulka
Diskuze (45)
26. 8. 2006 14:27
Re: TVOJE DĚLO
:-) Věděl bych tedy přesně co v téhle třídě ne... to ty ale také ;-) Myslím, že tu budou dva silní soupeři - Clio a Corsa. Tedy dokud nepřijde nové POLO ;-) a nová Fiesta... Teké Punto může zabodovat.
26. 8. 2006 12:42
Re: TVOJE DĚLO
Co to?
26. 8. 2006 12:22
TVOJE DĚLO
Jo, bejčku... tohle je tvoje dělo. To si hýčkej. Malé auto... za přístupnej peníz... v němž můžeš prožít opravdu krásné chvíle. Když na tomhle začneš... dobře uděláš... tvé životní kroky pak mohou vést tím správným směrem... Takže ve dvaceti Corsu OPC, za 7 let Astru OPC, za dalších 7 let BMW3... Kolem padesátky vezmi vyšší střední... třeba A6... a na důchod... Caymana. Můžeš také začít na něčem jiném, třeba... ale co bych ti kazil víkend ;-) :-) :yes: P.S. BRAVO CORSA :yes: