Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tesla Model 3 nebude mít head-up displej ani přístrojový štít

Michal Fokt
Diskuze (38)
Elon Musk ví, jak vyvolat zájem. Teď prohlásil, že nový vůz značky Tesla Model 3 nebude potřebovat rychloměr...

Marketingoví experti všech automobilových značek dostávají od Elona Muska jednu lekci za druhou. Z ničeho vybudoval automobilku, která se těší neuvěřitelnému zájmu veřejnosti i médií. Nyní Musk připravuje výrobu třetí modelové řady, která by mohla znamenat zlom v historii značky a dost možná i v automobilovém průmyslu.

Klasické automobilky by vypustily do světa nějaký ten foto- nebo videoteaser, ne tak Tesla. Už nějaký čas se proslýchalo, že novinka nebude mít ani přístrojový štít, ani head-up displej, v kabině by měla být pouze dotyková obrazovka na středovém panelu. A nyní jsou tyto spekulace potvrzeny.

Musk na svém twitterovém účtu sdělil světu, že ani jedna z těchto klasických zobrazovacích metod v autě nebude. Takže jsou teď pochopitelně všichni napnutí, co Tesla chystá v Modelu S za novinku - jakým způsobem budou zobrazovány informace, které běžně bývají na přístrojovém štítu... a o publicitu je zase na pár týdnů či měsíců postaráno. Jak prosté...

Michal Fokt
Diskuze (38)
31. 3. 2017 10:04
Re: Obrázok doby
Jestli nemám na jiné brýle... Tak vzhledem k tomu, že polarizační brýle jsou lepší a dražší než obyčejné, tak to je jako říkat majiteli BMW 7, že pokud nemá na Dustera...
Mě opravdu nezajímá, že ty na obyčejné sluneční brýle máš a nemáš s nima problém... O tom já jsem ani nepsal a nevím, proč jsi tu s tím přišel, když řeč je o polarizačních brýlích.
31. 3. 2017 10:01
Re: rychlost
souhlas, na tech fotkách je videt. řekl bych, ze v tomto pripade není na vine hloupost redaktora, ale hloupy, klikaci zamer...
31. 3. 2017 09:58
Re: Obrázok doby
ja se slunecnimi brýlemi jezdim a nemam problém s kvalitním, na celni sklo promitanym head-up...
polarizacni samozrejme mohou byt problém, ale na to vždy upozornuje výrobce a jaksi se to da ocekavat....
ale jestli nemas na jiny bryle, tak si ho do auta neber :-)
31. 3. 2017 08:35
rychlost
rychlost se bude zobrazovat primarne v levem hornim rohu display, takze napsat "nebude potřebovat rychloměr" je zase Foktovina a ukazka toho ze neumi prelozit a nebo slepe opisuje od tama, kde neumej prelozit :-)

nebo zeby treba nektera konvencni auta co maji budiky uprostred taky nepotrebovali rychlomer?
Avatar - Gasoline
31. 3. 2017 08:16
Re: Obrázok doby
Napadají mě jen brýle na VR.
A rovnou s nočním viděním, takže se ušetří i za světla. Konečně si budu připadat jako pilot stíhačky.
Musk vlastní firmu pracující na propojení mozku s počítačem. Takže nastoupím, fláknu si konektor do lebky a všechno o provozu vím, přístrojovka je zbytečná.
Ve výsledku to ale bude asi něco primitivnějšího. Třeba materiál přístrojovky průsvitný z rubu? Něco takového už u nějakého konceptu bylo.