Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

The Grand Tour u nás uvidíme nejdříve v prosinci. Proč to zdržení?

Aleš Dragoun
Diskuze (7)
První díl The Grand Tour, nové show pánů Clarksona, Hammonda a Maye bude mít premiéru 18. listopadu. Češi se jí dočkají ale až v prosinci.

Včera byl na auto.cz zveřejněn podrobný návod, jak si The Grand Tour pustit - včetně registrace a třicetidenního členství zdarma. Amazon však oznámil, že služba Prime, která samozřejmě není zcela zdarma, uvede v pátek 18. 11. první díl pouze v Británii, USA, Německu, Rakousku a Japonsku. Pro ostatní regiony tedy bude zatím nedostupný. Ano, my Češi máme utrum. Premiéra pro zbytek světa se totiž chystá až na prosinec.

Fanoušci budou mít ale k dispozici všechny dosud odvysílané epizody, i když tedy se zpožděním. První série čítá dvanáct dílů a Amazon Prime uvede jeden každý s týdenní periodicitou, tedy vždy v pátek. Připravuje se už i druhá. Tři oblíbení muži tato fakta kromě posledního jmenovaného sdělují v nejnovější upoutávce. S humorem sobě vlastním.

Odpadlíci z BBC Top Gearu nicméně nezklamali, jejich poslední reklamní kampaň na novou show zahrnovala tři nabourané Toyoty Prius. Bílou v Londýně, červenou v Berlíně a modrou v Los Angeles. Jestli tímhle chtějí někoho zaujmout, prosím. Cílovou skupinou jsou zřejmě teenageři, kteří většinou ještě čekají na řidičák. Jinak si to nedokážu vysvětlit.

Výbuchy a střelba z druhého zveřejněného traileru nasvědčují, že oproti slavnému pořadu se zas tolik měnit nebude. I když ono vlastně musí, existují nějaká ta autorská práva, že? No uvidíme. Jenže upoutávky říkaly cosi o tom, že GT zase nebude tak úplně o autech, ale spíš o vodních skútrech, možná i lodích, ponorkách a obytných přívěsech. Hm, něco podobného tu přece bylo, ne? Ono to vážně ještě někoho zajímá?

Aleš Dragoun
Diskuze (7)
18. 11. 2016 13:19
Prvni dil si pustite normalne i u nas
Prvni dil The Grand Tour u nas jde normalne pustit pres Amazon Prime, pokud mate predplatne (nebo 30denni zkusebni zdarma obdobi) [odkaz]
18. 11. 2016 07:15
Prestante se..
Nechci rozvirit debatu na tema redaktori, odbornost,... 100% vi o autech vic nez ja, maji vetsi prehled v teto problamatice apod. Spis narazim na to, ze jsou clanky podavany bulvarnim zpusobem ala Blesk a ostatni tituly z Ringieru. Kdyz se bude vecne informovat tak, jak se na odborny server slusi a nebudou se pridavat osobni radobyvtipne soudy vseho druhu (nyni o pubertacich), tak verim, ze vetsina lidi nerekne ani popel. Vzdy bude nekdo rypat, ale je to sto lidi, sto chuti... Nezazil jsem, ze by neco podobneho probihalo v takove mire na ostatnich odbornych serverech z jine, napr. IT oblasti. Navic, kdyz ten GT jeste nikdo mimo par traileru nevidel...
17. 11. 2016 19:44
Prestante se..
..do pana Sleepera navazet, on to taky nema jednoduchy. Si vemte, muset v jeho postaveni, pri tom, co vse profesne dokazal, jak osobne vyspel, psat clanky o kravovinach pro teenagery, ktery ho vubec nezajimaj.
Avatar - Floyd
17. 11. 2016 19:25
Re: The Grand Tour
Souhlasím a připojuji se. :yes:
17. 11. 2016 18:01
The Grand Tour
Pan "redaktor"si zřejmě spletl rubriky-recenze na koloběžky jsou jinde. Mezi teenagery už davno nepatřmí,ale na tento pořad se těším jak malý kluk,protoze na rozdíl od rádoby odborných českých autosalonu,k které jsou absolutně nezáživné a ničem,tak tento pořad má stále co nabídnout.