Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toyota MR2 RS200 – optika od Postertu

Miroslav Kudělka
Diskuze (7)
Toyota MR2 je sama o sobě velmi osobitým sportovním roadsterem, který upoutá pozornost na první pohled. Úpravce japonských vozů, firma Postert, však usoudila, že více sportovního ducha by mu neuškodilo.

Toyota MR2 je sama o sobě velmi osobitým sportovním roadsterem, který upoutá pozornost na první pohled. Úpravce japonských vozů, firma Postert, však usoudila, že více sportovního ducha by mu neuškodilo.

Postert se soustřeďuje na úpravy japonských vozů a jeho hlavním působištěm jsou změny vnějšího vzhledu a hliníková kola. V tomto duchu prošla úpravou také Toyota MR2. Na přídi je použit velký nárazník se spoilerem, který je doplněn rozměrnými otvory pro přívod chladícího vzduchu k chladiči a brzdám. Na zajímavosti mu přidávají mřížky z nerezivějící oceli. Boky šlechtí vytažené lemy blatníků, na kterých je zajímavým prvkem viditelné použití šroubů. Ty nemají jinou funkci než vzhledovou a rozhodně neruší. Decentně byly rozšířeny prahy. Zásadním způsobem byly pomocí chromovaných lemů zvýrazněny vstupy chladícího vzduchu do motorového prostoru před zadními koly. Také na zádi byl použit zcela nový nárazník s členitou architekturou, která má za úkol umožnit odvod horkého vzduchu z motorového prostoru. Do jeho spodní části jsou integrovány dvě kruhové koncovky výfuku o průměru 115 mm, které ústí z nového sportovního tlumiče výfuku. Celkový dojem vnějších úprav umocňují hliníková kola, kterých je v nabídce celkem 8 druhů o průměrech 15“ až 18“. Pro lepší sportovní pocity z takto zkrášleného vozu nabízí Postert ještě sportovní pružiny pro podvozek, které celý vůz snižují o 35 mm.

Pro interiér je hlavním doplňkem ochranný rám z trubek průměru 76 mm z nerezivějící oceli doplněný akrylátovým sklem pro zamezení turbulencí. Dále je nabízena sada devíti chromovaných prvků pro individualizaci interiéru a sedmidílná sada lišt s povrchem imitujícím různé materiály – ořech, karbon, titan či hliník. Na prazích pak nechybí nerezové lišty logem MR2.

Miroslav Kudělka
Diskuze (7)
31. 5. 2021 09:27
Optika
Stejně tak jako toto auto má novou optiku, tak i přesně já jsem si nedávno pořizoval nové brýle za auto. Myslím si, že je to velice důležité, mít nějaké kvalitní okuláre, protože stačí opravdu malinkaté pochybení a s člověkem to pak nemusí dopadnout dobře... Kdybyste někdo sháněl nějaké docela, dle mého, levné brýle, můžete se mrknout třeba sem :) - https://www.hotovebryle.cz