Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toyota zve na Yaris test víkend

Ondřej Láník
Diskuze (12)
Společnost Toyota Motor Czech připravila pro širokou veřejnost akci s názvem “Yaris Test víkend”, která se bude konat u všech autorizovaných prodejců Toyota v České republice o víkendových dnech 16. – 17. září 2006.

V rámci propagační akce “Yaris Test víkend”, která je zaměřena především na nejúspěšnější model japonské automobilky – Yaris - se zájemci mohou s tímto vozem nejen svézt, ale také se zúčastnit zajímavé soutěže o věcné ceny. Model Toyota Yaris překvapuje, kromě jiného, zejména velikostí vnitřního prostoru a jeho variabilitou, díky systému sklápění sedadel Easy Flat. Těmto vlastnostem modelu Yaris je také věnována velká rodinná soutěž, do které se u všech autorizovaných prodejců mohou v průběhu víkendu návštěvníci zapojit. Cílem soutěže je naložení předepsaných věcí (většinou sportovních potřeb pro turistiku a hraček) do Toyoty Yaris v co nejkratším čase při zachování možnosti odjet s takto naloženým vozem. Výherci tak mohou získat cestovní kufry, chladicí box a mnoho dalších praktických věcí.

Vedle testovacích jízd a soutěže pro návštěvníky bude v sobotu 16. září od 9 do 17 hodin a v neděli 17. září od 9 do 12 hodin u všech autorizovaných prodejců Toyota připraven odborný personál pro poskytnutí jakýkoliv informací také o ostatních modelech značky Toyota.

Pětidveřovou verzi Toyoty Yaris s motorem 1,0l VVT-i, klimatizací, ABS+EBD, airbagem řidiče i spolujezdce, rádiem s CD přehrávačem, posilovačem řízení, el. ovládanými zrcátky a palubním počítačem lze pořídit na českém trhu již od 299.900,- Kč.

Ondřej Láník
Diskuze (12)